Tweet Tweet Bad Beat - Bellande ongelukkig, Boeree poseert, en Cantu weer aan het vechten

Tweet Tweet Bad Beat - Bellande ongelukkig, Boeree poseert, en Cantu weer aan het vechten

Tijdens de WSOP is twitter drukker dan druk, en Instagram staat boordevol met foto's van pokerspelers. Helaas zijn de meeste tweets en foto's van chip(counts) en komt er maar weinig interessants voorbij. Zeker als je veel pokerspelers volgt, kan je het overzicht nog weleens kwijt raken. Gelukkig is "Tweet Tweet Bad Beat" er weer om orde in de chaos te scheppen.

Zwaar leven

Jean-Robert Bellande heeft een enorm zwaar leven. Gut wat hebben we met hem te doen nietwaar? Hij heeft helemaal geen centjes, mega zielig voor hem. Ondertussen eet hij iedere avond in dure restaurants, wordt hij immer omgeven door mooie dames, en speelt hij binnenkort het The Big One for One Drop toernooi waar hij een miljoen in cash voor heeft neergelegd.

Dat allemaal weerhoudt hem er niet van om te blijven klagen. Op twitter kwam gister de volgende bad beat voorbij:

Tweet Tweet Bad Beat - Bellande ongelukkig, Boeree poseert, en Cantu weer aan het vechten 101

Met een geflopte flush met {q-Spades}{j-Spades} kreeg hij het allin tegen {5-Hearts}{5-Clubs} op {5-Spades}{6-Spades}{10-Spades}{8-Clubs}. Ze besloten het drie keer te runnen, en drie keer verloor Bellande dus; {8-Spades}, {5-Diamonds}, {8-Hearts}. Zielig he?

En dan werd hij ook nog uitgelachen toen hij Dan Bilzerian vroeg om wat procentjes van zijn Big One te kopen:

Bilzerian heeft zijn gezicht trouwens nog steeds zijn gezicht niet laten zien in het Rio. De kans wordt met de dag kleiner dat hij The Big One for One Drop gaat spelen. Heb jij er nog vertrouwen in dat hij komt opdagen?

Ludovic Guetta

Ludovic Lacay is al een tijdje in Las Vegas, maar van cashen heeft het nog niet mogen komen. Hij is hier dan ook niet alleen om te kaarten, de Fransman houdt ook wel van een feestje op zijn tijd. Het enige probleem daarmee is dat hij al jaren wordt verward door David Guetta door de bijziende Amerikanen.

Tweet Tweet Bad Beat - Bellande ongelukkig, Boeree poseert, en Cantu weer aan het vechten 102

Wat denk jij? Lijken de twee op elkaar?

Tweet Tweet Bad Beat - Bellande ongelukkig, Boeree poseert, en Cantu weer aan het vechten 103
Tweet Tweet Bad Beat - Bellande ongelukkig, Boeree poseert, en Cantu weer aan het vechten 104

Feestje!

Electronic Daisy Carnival (EDC) is een house feestje op een racetrack vlakbij Las Vegas. Je treft er harde muziek en meer mensen met stijven kaken dan waar dan ook ter wereld op dat moment.

Het "Carnival" gedeelte van de afkorting zorgt ervoor dat veel van de bezoekers zich in opvallende kledij in het feestgedruis storten. EDC is alles behalve een sausage fest en veel dames zien er appetijtelijk uit. Het is een soort Halloween; een vrijbrief voor dames om zich te kleden op de meest uitdagende manier zonder per definitie direct bekend te staan als een slet.

Liv Boeree is in ieder geval niet vies van een uitdagend pakje. Het is weliswaar geen Sunday Funday vandaag, maar toch maar wat foto's van de Team PokerStars Pro onder het mom van voorlichting over dit festival:

Tweet Tweet Bad Beat - Bellande ongelukkig, Boeree poseert, en Cantu weer aan het vechten 105
Tweet Tweet Bad Beat - Bellande ongelukkig, Boeree poseert, en Cantu weer aan het vechten 106

Ow, en Sorel Mizzi kwam ook nog zijn jeugdheldin tegen:

Tweet Tweet Bad Beat - Bellande ongelukkig, Boeree poseert, en Cantu weer aan het vechten 107

En Boeree was er ook weer bij:

Fight!

Brandon Cantu was eerder deze WSOP al betrokken bij een opstootje toen hij op de vuist ging met Jeffrey Lisandro. Dit keer was het Jesse Martin die er aan moest geloven:

Ik was ter plekke en begeleide Sarah Grant naar de betrokkenen:

Cantu was al een keer eerder te gast in een mooi PokerNews.com filmpje trouwens:

Comments

Lees 3 reactie(s) op dit artikel

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen