Tweet Tweet Bad Beat - Hellmuth huilt, en wie becommentarieerde de WSOP het beste?

Tweet Tweet Bad Beat - Hellmuth huilt, en wie becommentarieerde de WSOP het beste?

Hellmuth huilt

U las er al uitgebreid over in PokerNews Boulevard. Dan Colman noemde Phil Hellmuth een kankergezwel, en maakte hem uit voor nog heel wat meer. Vandaag las je dat Colman wat van zijn woorden terug heeft genomen, maar dat de jonge One Drop winnaar Hellmuth niet al te positief voor poker vindt, mag duidelijk zijn.

Phil Hellmuth reageerde via twitter. Hij was slim genoeg om niet heel 2+2 tegen zich in het harnas te jagen, want hij noemde het een uitstekend pokerforum.

Hij kreeg genoeg reacties op zijn tweet. De een was wat subtieler dan de ander:

Hij was vooral heel erg aangedaan, inhoudelijk reageren op de aantijgingen deed hij niet. Zo wilde hij in een gelivestreamede cashgame niet ingaan op Jennifer Tilly's vraag wat Colman nou zo vervelend aan hem vindt (vanaf 3 uur en 5 minuten):

WSOP commentator Lon McEachern sprong voor Hellmuth in de bres:

Uiteraard kon ook deze tweet rekenen op genoeg reacties:

De discussie spitste zich dankzij een tweet van Olivier Busquet op het grotere plaatje. Busquet focuste zich niet op de vete tussen zijn goede vriend Colman en Hellmuth, maar op de bewering van McEachern dat Hellmuth veel voor poker had gedaan:

Matt Salsberg, naast pokerspeler vooral schrijver en producer van televisieseries als 'Weeds' en 'Entourage', dacht daar anders over:

Ook beursmannetje turned pokerpro Andy Frankenberger was het niet eens met Busquet:

Wat denk jij?

PokerStars mediaman Michael Josem had ook nog wat te zeggen:

Lekker professioneel!

De Heartland Poker Tour is een tour gericht op amateurs in Amerika. De buy-in is meestal $1.650, en Darvin Moon is de bekendste speler die mee doet meestal. De tour was nog even onderdeel van Annie Duke's mislukte onderneming in poker, maar wist zich gelukkig los te wrikken op tijd voor de ondergang. De uur durende televisieuitzendingen worden becommentarieerd door onder andere Maria Ho, en worden door heel Amerika uitgezonden.

Volgens Randy Ohel is het echter nogal een amateuristische bende. Niet alleen de spelers zijn onvaren, ook de dealers en toernooistaff kan nog weleens op cursus, aldus Ohel. Hij tweette het volgende:

Fulltime wijsneus en allesweter Daniel Negreanu leek het gebrek aan professionaliteit juist een pluspunt voor de HPT:

Wat denk jij?

Trouwen

Bruno Foster kon met zijn getreuzel tijdens de WSOP finaletafel rekenen op veel commentaar op social media. Het feit dat zijn publiek continu schreeuwde, kon ook niet rekenen op unaniem goedkeurende blikken. De vrolijke Braziliaan maakte er in ieder geval het beste van, en had sowieso een goede week in Vegas want hij deed een aanzoek, en tweette daarover:

Tweet Tweet Bad Beat - Hellmuth huilt, en wie becommentarieerde de WSOP het beste? 101

Volgens Foster 'instacallde' zijn aanstaande trouwens. Hij kreeg felicitaties van mede November Niners Bully Pappas en Martin Jacobson:

WSOP Commentaar

Niet alleen Foster kreeg commentaar tijdens de WSOP livestream, ook de commentatoren kregen het soms te verduren. Honderden pokerfanatiekelingen spuiden hun opmerkingen en ongenoegen tijdens de uitzending. Veel van de kritiek focuste zich op het analytisch commentaar van Antonio Esfandiari:

Wat vond jij? Zie je de commentatoren graag terug volgend jaar, of zou je ze ontslaan?

Comments

 • Bacchus Bacchus

  Sikkes schreef

  Antonio wist gewoon dat ook alle regs aan het kijken waren en dus probeerde hij om zoveel mogelijk onzin in die twee dagen livestream te proppen. Iedereen die nu met die man speelt, ziet hem als tard. Sick metagame.

  Ik vrees van niet.

 • Sikkes Sikkes

  Antonio wist gewoon dat ook alle regs aan het kijken waren en dus probeerde hij om zoveel mogelijk onzin in die twee dagen livestream te proppen. Iedereen die nu met die man speelt, ziet hem als tard. Sick metagame.

 • LocosR LocosR

  Ik vond Chad live alsnog leuk, leuker dan bijvoorbeeld Stapes

Lees 8 reactie(s) op dit artikel

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen