De PokerNews Awards - breng nu je stem uit!

De PokerNews Awards - breng nu je stem uit!

De kerst staat voor de deur, en dan nog maar een paar nachtjes slapen voor het nieuwe jaar alweer ingeluid gaat worden. 2015 belooft een spannend jaar voor poker in Nederland te worden. Er gaan, als alles verloopt volgens planning, ingrijpende wijzigingen plaatsvinden voor online- en live-poker in ons land. En kan voor de derde keer op rij een Nederlander de finaletafel van het WSOP Main Event halen?

Er wacht ons veel moois, maar eerst is het tijd om nog een keertje terug te kijken op het afgelopen jaar. We zijn vandaag al begonnen met het 'Terugblik op 2014' jaaroverzicht wat betreft nieuws, en daar komen de komende dagen de andere elf maanden ook bij.

Begin januari 2015 volgt er een High Stakes Revealed met een totaaloverzicht van de grootste winnaars en verliezers van 2014. En dan hebben we ook nog een Tweet Tweet Bad Beat jaaroverzicht binnenkort.

Nieuw dit jaar zijn de PokerNews Awards. We gaan geen fysieke trofeeën uitreiken, de gelukkige winnaars moeten het doen met een digitale oorkonde. Vandaag is het stemmen geopend, en die sluit pas 4 januari. 5 januari volgt dan de uitslag!

Hoe kunnen jullie dit nou vergeten zijn?

Ons geheugen is niet meer wat het geweest is, misschien hebben we wel een prachtige prestatie van een Nederlander over het hoofd gezien, of misschien is ons wel een Nederlandse topper op social media gebeid ontschoten toen we de bovenstaande polls maakten. In dat geval staat het je vrij om de comments te gebruiken om ons hierop te wijzen. Of wie weet weet je nog wel een mooie andere categorie waar iemand begin 2015 een award voor zou moeten ontvangen. Spui maar!

Comments

  • LondonCalling LondonCalling

    Forum awards +1

  • Harry_bierdop Harry_bierdop

    Lol WCOOP Joep niet in de list?

  • Remav1c Remav1c

    Ik mis Ike Haxton in de online cashgame poll en ik mis zeker Mike "Timex" McDonald in de live poll. Die kerel heeft een enorm jaar achter de rug.

Lees 28 reactie(s) op dit artikel

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen