2015 PCA Main Event Dag 1A - Metaal, Vandersmissen & Moreira de Melo naar Dag 2

2015 PCA Main Event Dag 1A - Govert Metaal & Fatima Moreira de Melo naar Dag 2

Terwijl de $100.000 Super High Roller afgelopen nacht zijn ontknoping kende, ging tegelijkertijd de eerste startdag van het PokerStars Caribbean Adventure $10.300 Main Event van start. Er waren in totaal 220 spelers die zich inschreven voor Dag 1A, maar slechts 139 daarvan zien we zaterdagavond terug voor de tweede dag. Onze landgenoten Govert Metaal en Fatima Moreira de Melo behoren samen met de Belg Kevin Vandersmissen tot de overlevers, die allemaal in de achtervolging mogen op chipleader Alex "Kanu7" Millar.

Op de eerste startdag van het PCA Main Event kwamen zoals gezegd 220 spelers in actie, waarvan er slechts drie de Nederlandse nationaliteit hadden; Fatima Moreira de Melo, Govert Metaal en Jimmy Saft. De eerste twee wisten de dag door te komen, terwijl laatstgenoemde vroegtijdig richting de rail moest vertrekken. Hoe hij precies al zijn chips heeft verloren is bij ons niet bekend.

Govert Metaal leek ook lange tijd dichtbij de uitschakeling toen hij nog maar 9.000 chips over had. Via zijn Twitter-pagina konden we echter zien dat hij alsnog een goede stack heeft overgehouden aan Dag 1A door een dubbel met vijf-zeven tegen pocket negens:

Fatima Moreira de Melo postte slechts één bericht op haar Twitter-pagina gedurende de openingsdag, waarin zij vertelde dat ze het in ieder geval langer vol had gehouden dan vorig jaar:

Uiteindelijk wist ze het einde van de dag te halen met een stack van 26.100 chips. De Belg Kevin Vandersmissen hield zich stil op de social media, waardoor we pas aan het einde van Dag 1A wisten dat hij had meegespeeld en morgenavond terug mag komen met 40.700 chips. Het Nederlands/Belgische leaderboard ziet er hierdoor als volgt uit:

SpelerChips
Govert Metaal47.500
Kevin Vandersmissen40.700
Fatima Moreira de Melo26.100

Vanavond zullen er op Dag 1B van het toernooi ook de nodige Nederlanders en Belgen in actie komen, die allemaal zullen proberen om de eerste acht levels te overleven.

Het algemene leaderboard na Dag 1A ziet er zo uit:

SpelerChips
Alex "Kanu7" Millar169.100
Daniel Stern145.200
Jason Helder124.800
Owen Crowe121.000
Andrew Whitaker108.700
Naoya Kihara108.100
Laszlo Bujtas99.600
Chris Moneymaker97.200
Tyler Cornell96.300
Oleg Perepletchikov92.100

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?

Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen