Welke artikelen werden het meeste gelezen op PokerNews.nl in 2014?

Welke artikelen werden het meeste gelezen op PokerNews.nl in 2014?

Gister was het Driekoningen, en dus is het afgelopen met het mensen wensen van een gelukkig nieuwjaar. Eigenlijk zou het ook afgelopen moeten zijn met terugblikken op het voorgaande jaar. Toch willen we nog enkele lijstjes met je delen, en wel die van de best gelezen artikelen van het afgelopen jaar op PokerNews.nl.

Het beste gelezen artikel van heel 2014 was opvallend genoeg de uitleg over de huidige belastingsituatie voor pokerspelers in Nederland. In het artikel van april zetten we uiteen wanneer je wat moet betalen, welk formulier je moet invullen, en hoe je bezwaar kan maken. Het betrof een geüpdate versie van een eerder op PokerNews verschenen artikel, maar met afstand de meeste hits kwamen uit 2014. Het is dan ook nog altijd een hot-issue en een onderwerp waar mensen nog altijd vragen bij blijven houden. Want de situatie is verschillend voor live en online, en dan ook nog eens voor live cashes behaalt binnen landen van de Europese Unie en landen buiten de Europese Unie.

De belastingsituatie was kennelijk belangrijker dan de prestatie van Jorryt van Hoof die de November Nine haalde als chipleader van het World Series of Poker Main Event. Jorryt bleek gister de grote winnaar in de PokerNews Awards en dat was niet gek, zijn prestatie was ongekend want niet alleen was het voor het tweede jaar op rij dat een Nederlander het tot de "eindronde" schopte, Jorryt was nog eens de chipleader ook. Het artikel over het halen van de tweede dag als chipleader en het artikel over zijn uiteindelijke derde plaats voor 3,8 miljoen dollar kregen ook veel hits, maar wisten het niet tot de top 5 van meest gelezen artikelen van 2014 te schoppen.

Het overzichtsartikel over de Master Classics of Poker neemt de derde plaats in van meest gelezen artikelen. Het artikel verscheen meerdere keren op de frontpage wat ongetwijfeld geholpen heeft bij het verzamelen van views. Uiteraard was er een grote update en rerelease van het artikel toen bekend werd dat de gehele Master Classics of Poker werd opgeschoven door Jorryt van Hoof's finaletafel in het WSOP Main Event. Met links naar alle toernooien en structuren, en een handige agenda werd het artikel duizenden keren door jullie geraadpleegd.

Ook het overzichtsartikel met resultaten van Nederlanders en Belgen op de WSOP bleek weer een hit. Het artikel stond lange tijd vastgepind op de PokerNews homepage wat hem ongetwijfeld goed heeft gedaan bij het verzamelen van views.

De top vijf wordt volgemaakt door een High Stakes Revealed artikel waar we chronologisch bijhielden wat er allemaal gaande was met de grote operatie waar diverse "whales" werden opgepakt en diverse bekende pokerspelers in het rechtsgebouw verschenen om te getuigen of om borg te betalen.

Hieronder nog per categorie de vijf best gelezen artikelen op PokerNews.nl. Het aantal views zegt niet alles, maar het is wel een indicatie voor de populariteit van artikelen. Nog een laatste keer een terugblik op 2014 dus, na het laatste overzicht in High Stakes Revealed morgen beloven we er echt klaar mee te zijn.

PokerNews Boulevard

Interviews

High Stakes Revealed

Tweet Tweet

Sunday Recap en andere online toernooi-recaps

SoundBites

Comments

  • Danos Danos

    De blauwe brigade zelf zal een flink aandeel hebben in de belastinghits.

  • Bacchus Bacchus

    Lijstjes lijstjes lijstjes

  • [user289946] [user289946]

    sws brabo4life ze bounty avontuur

Lees 4 reactie(s) op dit artikel
Wat denk jij?

Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen