[VIDEO] Frank & Floris kijken High Stakes Poker

High Stakes Poker is waarschijnlijk het populairste pokerprogramma ooit gemaakt. Iedere week zaten pokerfans in Nederland op dinsdagochtend op de torrentsites te loeren om te zien of er al een nieuwe aflevering beschikbaar was.

Het is inmiddels ruim 9 jaar (!) geleden dat de eerste aflevering op de Amerikaanse televisie verscheen. In de tussentijd is poker nogal veranderd. De ontwikkeling van no-limit hold'em is enorm snel gegaan. Slimme jongens hebben hun tactieken gedeeld met elkaar, goede spelers maken filmpjes, en er zijn tal van boeken geschreven door grote winnaars.

Frank Op de Woerd kijkt samen met cashgamer Floris van der Ven de eerste aflevering van het programma nog eens, en samen leveren ze commentaar. Verwacht geen diepgaande analyses maar meer een luchtige terugblik op het programma, de spelers, en het niveau.

seat 1Jerry Buss$100.000
seat 2Daniel Negreanu$1.000.000
seat 3Barry Greenstein$100.000
seat 4Doyle Brunson$500.000
seat 5Jennifer Harman$100.000
seat 6Ted Forrest$100.000
seat 7Daniel Alaei$200.000
seat 8Amir Nasseri$100.000

De originele uitzending, met het heerlijke commentaar van AJ Benza en Gabe Kaplan bekijk je hier. In deze post van 2+2 forumgebruiker 'Carnivore' lees je de hand history van iedere gespeelde hand in de eerste uitzending.

Comments

  • Popie Popie

    Wow, toen dachten we dat deze gasten het poker hadden uitgevonden Big Grin Wel knap van Negreanu dat hij zich al die tijd heeft weten te verbeteren, en nog altijd mee kan met de beste.

  • Ajax4Life222 Ajax4Life222

    Super leuk dit!

  • elorean elorean

    Geweldig om te zien, mooi werk Frank en Floris

Lees 18 reactie(s) op dit artikel

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen