Tonybet Poker lanceert nieuwe Open-Face Chinese Pineapple 2-7 Game

TonyBet Poker 2-7 OFC Poker

Liefhebbers van Open-Face Chinese (OFC) hebben er een nieuw spel bij om zich mee bezig te houden, aangezien de grootste OFC online poker site TonyBet Poker een gloednieuwe variant van pineapple deuce-to-seven heeft gelanceerd.

Het nieuwe OFC-spel is een variant van het enorm populaire "pineapple", waarin spelers wordt gevraagd om hun middle hand in Kansas City lowball mode te spelen. In tegenstelling tot de reguliere OFC-spellen moet in dit spel de laagst mogelijke hand in het midden komen om geen fout te krijgen.

"It’s actually very exciting," vertelt een vertegenwoordig van Tonybet Poker aan PokerNews. "The game is fun, intriguing and unpredictable. It’s very different from the regular Pineapple: when you play it, you need to turn some switches in your head and adapt it to a different game mode."

2-7 Pineapple OFC Poker games zijn al beschikbaar bij TonyBet Poker met limieten die beginnen op €0,02 per punt tot en met €25 per punt. Momenteel is het spel beschikbaar op de tafels voor drie en twee spelers.

TonyBet lanceert meer OFC-arianten in 2015

De lancering van de 2-7 pineapple OFC poker games is niet de enige verrassing die TonyBet heeft gepland voor 2015, want één van de vertegenwoordigers liet weten dat het platform binnenkort meer spellen aan zal gaan bieden.

"This is why both we and our players love Open Face Chinese. The game is very different from all the other poker games, and the best thing is that you can juggle with it by adding new features and inventing new variations. It feels like the game is alive and constantly evolving into something absolutely new and even more exciting."

Tonybet OFC Poker World Championship High Roller-winnaar Jennifer Shahade legde uit dat ze gelooft dat nieuwe varianten nodig zijn om de populariteit hoog te houden.

"I play Open Face poker all the time – waiting for a train, waiting for the plane, in bed, all the time. Right now it’s gaining popularity throughout the poker community, but I think that to keep the pace it needs to keep evolving by introducing new variants and new formats."

"Jennifer was absolutely right," voegde de vertegenwoordiger er aan toe. "The whole concept of OFC is screaming for new features and innovations, and we’re ready to take on the challenge. Pineapple deuce-to-seven is very fun to play and although it’s still new, it already has its own fan base. However, this is just the beginning. We’re going to introduce even more new games in the near future providing our players only with the best online OFC experience."

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?

Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen