Tweet Tweet Bad Beat - Doyle Brunson houdt niet van transgenders en tumult om 22 heren in een Ladies Event

Tweet Tweet Bad Beat - Doyle Brunson houdt niet van transgenders en tumult om 22 heren in een Ladies Event

Deze week in Tweet Tweet Bad Beat heel wat kritiek op Doyle Brunson, een ontspannen Jorryt van Hoof, en tumult om heren in een Ladies Event. Lees snel verder!


Brunson heeft het niet op transgenders

Soms vergeten we nog wel eens dat poker eigenlijk nog helemaal niet zo lang bestaat. Althans, no-limit hold'em en de World Series of Poker bestaan nog niet zo heel erg lang. Sterker nog, we kunnen iedere zomer nog in ieder geval een speler ontmoeten die er al in de begindagen bij was: Doyle Brunson.

Brunson maakte de tijd nog mee dat je als road gambler nog af en toe een vuurgevecht moest aangaan om je geld te houden. Brunson is van de tijd van de saloons, van de tijd dat de maffia Las Vegas in haar macht had, de tijd dat er overal gecheat werd en iedereen samenspeelde.

Het is gemakkelijk te vergeten dat Doyle Brunson uit een compleet andere tijd komt. Gelukkig helpt hij ons daar af en toe aan herinneren:

Bruce Jenner is volgens Wikipedia een Amerikaanse ex-tienkamper. Hij werd wereldrecordhouder in deze discipline, nam tweemaal deel aan de Olympische Spelen en werd eenmaal olympisch kampioen. Hierna profileerde hij zich als schrijver, acteur en filmproducent.

Deze Jenner gaat tegenwoordig door het leven als vrouw, zo weet De Telegraaf ons te melden. Brunson las De Telegraaf blijkbaar ook en had het plots helemaal gehad met meneer/mevrouw Jenner. Niet iedereen sloot zich aan bij Brunson's opmerking:

Brunson was dus duidelijk in zijn opvatting. Alhoewel, het is niet helemaal duidelijk of Brunson niet zoveel respect heeft voor vrouwen, of voor transgenders:

Andrew Brokos verwoordde wat veel mensen dachten:

Na de poll in de Tweet Tweet Bad Beat van vorige week weten we dat Todd Brunson geen douchebag hillbilly maar een humoristische man is voor zijn tweets over Japanners en Joden. Nu de vraag, wat denken jullie van Doyle Brunson's tweets? Is hij al net zo van zijn voetstuk gevallen als Bill Cosby, of valt het mee?

Een ontspannen Van Hoof

Jorryt van Hoof moet door zoveel drukte gegaan zijn na afgelopen zomer. Hij kreeg natuurlijk uit alle hoeken vragen en aandacht, wilde zich compleet focussen op poker, verhuisde in de tussentijd nog even, en ging na de WSOP direct door naar de Master Classics of Poker.

Niet gek dat hij in december eventjes rust wilde. Zo te zien heeft hij wel ontspanning kunnen vinden:

Tweet Tweet Bad Beat - Doyle Brunson houdt niet van transgenders en tumult om 22 heren in... 101

Ladies!

In het EPT Deauville Ladies Event deden maar liefst 22 mannen mee van de 83 deelnemers. Het was dan ook "Ladies and gentlemen in the Ladies Event, there's a 15 minute break". Daarnaast was er iemand van 49 en iemand van 40 in het Seniors Event (50 jaar of ouder), en deed er zelfs een jongen mee die net 3 dagen 18 was! In het Men's event waren er ook enkele dames die meespeelden. Het mag duidelijk zijn: hier in Frankrijk nemen ze het allemaal niet zo nauw met voorschriften.

Sommige mensen maakten zich daar enorm druk om:

Tweet Tweet Bad Beat - Doyle Brunson houdt niet van transgenders en tumult om 22 heren in... 102

Alex Dreyfus, eigenaar van zowel de GPI als TheHendonmob.com, veranderde de namen van de mannelijke spelers die meespeelden in het Ladies Event eerst in LADYBOY, om het vervolgens aan te passen naar UNISEX in de namen van de spelers. Zoek op unisex op TheHendonmob.com en je vindt direct welke mannen het ladies event gespeeld hebben.

De Duitse Sabina Hiatullah werd tweede in het toernooi, meneer Olivier won het toernooi. Sabina had wel een idee om te voorkomen dat er mannen meedoen volgend jaar:

Comments

 • TonySttt TonySttt

  Jorisimo schreef

  ZoKanHetDusOok schreef

  haha Doyle. Te oud en te 'murikaans voor dat soort nonsens.

  hij is meer een texaanse redneck uiteraard, maargoed kan je hem moeilijk kwalijk nemen zo zijn ze in Texas nou eenmaal.

  Dit jah, hoewel je wel het idee krijgt dat ie aan het radicaliseren is als je z'n TL doorneemt.

 • KiwiBashir KiwiBashir

  Narya77 schreef

  hdkeisk schreef

  Ik ben voor speciale vrouwen en senioren toernooien. Het verlaagt de drempel om een keer te gaan pokeren aanzienlijk, de doelgroep is meer op zijn/haar gemak en zal er daardoor meer plezier aan beleven. En ook al ben je het er niet mee eens. Er als man tussen gaan zitten is gewoon aanstellerij.

  Niets aan toe te voegen.

  Toch grappig als het een Male-event was, dan staan er opeens wat feministen voor de deur.

 • Narya77 Narya77

  hdkeisk schreef

  Ik ben voor speciale vrouwen en senioren toernooien. Het verlaagt de drempel om een keer te gaan pokeren aanzienlijk, de doelgroep is meer op zijn/haar gemak en zal er daardoor meer plezier aan beleven. En ook al ben je het er niet mee eens. Er als man tussen gaan zitten is gewoon aanstellerij.

  Niets aan toe te voegen.

Lees 12 reactie(s) op dit artikel

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen