European Poker Awards - Geen awards voor Remko Rinkema & Master Classics of Poker

European Poker Awards - Geen awards voor Remko Rinkema & Master Classics of Poker 0001

Terwijl het €5.300 EPT Malta Main Event zijn ontknoping nadert vond woensdagavond de European Poker Awards plaats in het Hilton Hotel in Malta. Onze aandacht ging vooral uit naar de categorieën "2014 Media Person Of The Year", "2014 Event Of The Year (buy-in $2.000+)" en "2014 Poker Media Content Of The Year" door de nominaties van Remko Rinkema en de Master Classics of Poker. Zij liepen uiteindelijk de awards mis, maar de nominaties zelf zullen al als een overwinning hebben gevoeld.

Remko Rinkema had in de categorie "2014 Media Person Of The Year" concurrentie van Giovanni Angioni en Marc Convey, waarbij laatstgenoemde als winnaar werd uitgeroepen:

In de andere categorie waarvoor Rinkema genomineerd was, "2014 Poker Media Content Of The Year", ging Victor Saumont met de award aan de haal.

Het Main Event van de Master Classics of Poker, die kansmaakte op de award voor "2014 Event Of The Year (buy-in $2.000+)", liep de overwinning ook mis doordat het EPT Main Event van Wenen werd verkozen tot winnaar. Informatie over de Master Classics of Poker 2015 vind je hier.

Wereldkampioen Martin Jacobson mocht ook een trofee in ontvangst nemen, zijn prestatie in het WSOP Main Event leverde hem de award "2014 Tournament Performance Of The Year" op. Ook George Danzer (2014 Poker's Best Ambassador), Jack Salter (2014 Breakout Player Of The Year), Pierre Neuville (2014 Lifetime Achievement), Liv Boeree (2014 GPI Female Player Of The Year) en Unibet (2014 Poker Innovation Or Initiative Of The Year) vielen in de prijzen. Bij Unibet waren ze zeer verheugd met het winnen van de prijs:

“We’re very happy to have won this award, particularly against such strong competition. We’re especially delighted that the poker industry and community continue to support our strategy. It’s been a great year for Unibet Poker, surpassing even our own expectations. We will continue to innovate in 2015, but innovation is only the start. Growing over the long term is the harder part and we look forward to continuing that work,” aldus Unibet's Head of Poker, Andrew West.

Alex Dreyfus van de GPI had ook complimenten voor Unibet: “The jury wanted to reward the bold move that Unibet made by creating its own poker software, while the trend has been to join poker networks. It is a very risky move that has been successful. This year, the jury wanted to focus on the risk takers and not the establishment.”

Een overzicht met de winnaars zie je hieronder:

CategorieWinnaar
2014 Media Person Of The YearMarc Convey
2014 Poker Media Content Of The YearVictor Saumont
2014 Event Of The Year (buy-in $2.000+)EPT Wenen Main Event
2014 Event Of The Year (buy-in tot $2.000)Battle of Malta
2014 Tournament Performance Of The YearMartin Jacobson
2014 Poker's Best AmbassadorGeorge Danzer
2014 Breakout Player Of The YearJack Salter
2014 Lifetime AchievementPierre Neuville
2014 GPI Female Player Of The YearLiv Boeree
2014 Poker Innovation Or Initiative Of The YearUnibet
2014 Charitable Initiative Of The YearREG Charity
2014 Top Player In The WorldOle Schemion
2014 Industry Person Of The YearTsoukernik

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen