Unibet Open Glasgow Journaal: Perez en Numan pokeren in Schotland's grootste stadion

De Unibet Open Glasgow is van start en naast een batterij Nederlanders in het Main Event, troffen we ook diverse Nederlandse voormalig voetballers in een speciaal georganiseerde sit & go. Wij spraken met Arthur Numan en Kenneth Perez over hun nieuwe hobby. Daarnaast uitgebreid aandacht voor de unieke locatie waar het allemaal plaats vond; Celtic Park, het stadion van Schotland's grootste voetbalclub Celtic.

DELEN
 • De Unibet Open Glasgow is van start en naast een batterij Nederlanders in het Main Event, troffen we ook diverse Nederlandse voormalig voetballers in een speciaal georganiseerde sit & go. Wij spraken met Arthur Numan en Kenneth Perez over hun nieuwe hobby. Daarnaast uitgebreid aandacht voor de unieke locatie waar het allemaal plaats vond; Celtic Park, het stadion van Schotland's grootste voetbalclub Celtic.

Comments

 • Webjoker Webjoker

  Bymail schreef

  Edinburgh is de schotse hoofdstad

  Thanks, stom van me!

 • Bymail Bymail

  Edinburgh is de schotse hoofdstad

Lees 2 reactie(s) op dit artikel

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen