Tweet Tweet Bad Beat - Bilzerian in Ridiculousness

Tweet Tweet Bad Beat - Bilzerian in Ridiculousness

Deze hadden we al een tijdje klaarstaan, en sommigen zullen het dan misschien ook al gezien hebben, maar nu pas online door dat pokertoernooitje in Las Vegas wat tussendoor kwam. Dan Bilzerian dus weer eventjes in de spotlight hier, ook al heeft hij geen tijden zijn gezicht aan de pokertafel laten zien. Bij mijn weten heeft hij weer geen enkel WSOP toernooi gespeeld in ieder geval.

Op 4 juni was de "pokerpro" te zien in het MTV-programma Ridiculousness. Ridiculousness is een soort Tosh.O, maar dan nog vele malen minder leuk. Het is een programma op televisie over internetfilmpjes, moet je nagaan. Bilzerian trok 750.000 kijkers, een stuk minder dan het gemiddelde van het seizoen. Bilzerian komt af en toe langs, en verder is het een fail compilatie met commentaar:

WSOP kritiek

De World Series of Poker zit er inmiddels op, en er is nogal wat geklaagd. Dat zagen we de vorige keer in Tweet Tweet Bad Beat al, maar het hield niet op na die eerste golf. Nou wordt er ieder jaar geklaagd, maar dit jaar leek het iets erger dan andere jaren. Het grootste punt van frustratie waren de kaarten en de live-reporting. Matt Glantz stuurde een tweet de lucht in met wat tips:

Tweet Tweet Bad Beat - Bilzerian in Ridiculousness 101

245 favorites leverde de tweet op en het bericht werd 120 keer geretweet. Wat doe je dan als toernooidirecteur? Inderdaad, je blokkeert de afzender:

Tweet Tweet Bad Beat - Bilzerian in Ridiculousness 102

Jack Effel en consorten zijn soms heel handig met twitter, maar wat betreft retweeten van berichten en het blokkeren van criticasters valt er wel wat op te merken. Effel stuurde later drie tweets de lucht in met een excuus en uitleg:

De diepe gedachten van Hastings

Brian Hastings heeft nogal wat over zich heen gekregen nadat bekend werd dat hij multi-accounte. Dat heeft hem echter gelukkig niet gestopt met diepzinnige tweets te komen:

Ook is hij een blog begonnen waar hij de gewone mens probeert het een en ander bij te brengen.

In zijn eerste blog vertelt hij hoe mensen die kritiek op hem hebben om het multi-accounten, simpelweg hem willen zien falen:

The second step toward getting better has been cutting out all the negativity from my life. I’ve learned that there are some people (camp B) who, for whatever reason, are rooting for you to fail. I’ve started to cut these people out of my life, because this kind of negativity is a major obstacle to happiness, and furthermore there are not many benefits to keeping them around (the main one would be to make them see the light, but I think that is one’s personal responsibility and something that he/she can find along with his/her close friends, not the responsibility of one whom that person has treated very disrespectfully).

In zijn tweede blog verdedigt hij training-sites door de vergelijking te trekken tussen pokerinstructeurs en Newton:

I mean, how outrageous would it be if Isaac Newton said “Wow, look at these cool things I’ve discovered! I guess on some level it’d be cool to help others to learn what I’ve learned, but that wouldn’t be fair considering all the hard work I put in, so I think all of my ideas should stay to myself.”

En dan nog dit

 • Matt Glantz zagen we al eerder langs komen in dit artikel, maar hij deelde ook nog een smeekbede met ons:
Tweet Tweet Bad Beat - Bilzerian in Ridiculousness 103
 • PokerStars geeft voor een periode van een maand ook support via twitter:
 • En forumgenoot Boyan uitte nog eens zijn blijdschap met het bereiken van de November Nine door zijn landgenoot Pierre Neuville:
Tweet Tweet Bad Beat - Bilzerian in Ridiculousness 104

Comments

 • JhrGert JhrGert

  Begint dat Ridiculousness nou met de stem van Antonio Esfandiari?

 • Ajax4Life222 Ajax4Life222

  Wow. Wat is Brian hastings een ongelofelijke klootzak

 • zzeddd zzeddd

  SmallBill92 schreef

  veippa schreef

  Tosh.O rules

  Lol. Dat is echt zo slecht

  Dit ja

Lees 13 reactie(s) op dit artikel

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen