Tweet Tweet Bad Beat - Boeree (weer) op Burning Man

Tweet Tweet Bad Beat - Boeree (weer) op Burning Man

Vorig jaar hadden we in Tweet Tweet Bad Beat foto's van Liv Boeree op het Amerikaanse hippie-feestje Burning Man. Dat artikel was zo populair, dat we ook dit jaar weer gaan voor goedkoop vermaak in deze rubriek. Ook nu dus weer foto's van de PokerStars Team Pro op het excentrieke festival. Meer foto's van Burning Man 2015 vind je bij mashable.com en theatlantic.com.

Back from the Burn! #burningman

Een foto die is geplaatst door Liv Boeree (@liv_boeree) op

It's Burning Man time again! My favourite week of the year.

Een foto die is geplaatst door Liv Boeree (@liv_boeree) op
Lekker belangrijk!

Vorige week kwam Matt Glantz met een vraag op twitter die nogal wat pokerspelers bewoog te antwoorden. Alex Dreyfus en Faraz Jaka stelden overigens dezelfde vraag aan hun volgers.

Blijkbaar wordt er gespeeld met een idee voor een pokershow, of kijkt men naar manieren om een bestaande show te verbeteren. Ze vroegen zich af wat nou het belangrijkste en wat het minst belangrijke is als je kijkt naar een pokershow op televisie. Kijk jij niet als er geen hole-cards zijn? Wordt je pas echt geïnteresseerd als de stakes hoger zijn dan $100/$200? En is het belangrijk dat er een grote set met zwiepende camera's gebruikt wordt, of vind je het al best als er een paar veredelde webcams rondom een tafel hangen? Zegt u het maar!


Wie moet er betalen?

Onder pokerspelers is het populair om aan het einde van een gezamenlijk diner een variant van Russisch roulette om de rekening te doen. Alle deelnemers leggen daarbij een creditcard in, en om de beurt kiest iemand blind een creditcard die niet hoeft te betalen. De uiteindelijke verliezer betaalt de hele rekening. Het is een vorm van ev-neutraal gokken, als er niet wordt valsgespeeld verlies je immers net zo vaak als dat je wint en er is geen rake.

De Britse pokerspeler Patrick Leonard had tijdens de EPT van Barcelona een interessante (lees: vervelende) situatie:

De groep had lekker gegeten en de Finse Sunday Million en SCOOP winnaar "€urop€an" (die volgens ons luistert naar de naam Ville Mattila) moest betalen. Hij legde het geld cash neer en bekommerde zich er niet meer om terwijl er nagetafeld werd. Toen het restaurant het geld wilde ophalen was het echter plots verdwenen; een opportunist had het geld gestolen.

Wat zouden jij en je vrienden doen als dit zou gebeuren?

Leonard heeft trouwens een leuk topic op 2+2 met af en toe interessante handen uit live toernooien die hij speelde. Ook legde hij laatst op PokerNews nog een basisconcept uit:


Holz op Twitch.tv

Op livestreaming-platform Twitch.tv kan je inmiddels ieder moment van de dag meekijken met pokerspelers, helemaal nu de WCOOP is begonnen. Maar of je zin hebt in sommige streamers is nog maar de vraag natuurlijk. Fedor "CrownUpGuy" Holz is echter iemand die zeker de moeite van het volgen waard is. Hij speelt de grootste games, en haalt ook nog eens geld op voor het goede doel. Momenteel niet live, misschien vanavond weer op twitch.tv/crownupguy.

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen