Unibet Open Antwerpen Journaal: Pierre Neuville blikt terug op November Nine (1b)

Het was op Dag 1b een stuk drukker dan op Dag 1a en uiteraard maakten we weer een Unibet Open Journaal. We spraken met Kevin Vandersmissen die helemaal uit Mexico was overgekomen voor het toernooi, en blikten met Pierre Neuville uitgebreid terug op de November Nine die niet geheel vlekkeloos verliep voor de pensionado. Helaas vlogen zowel Vandersmissen als Neuville vrij snel uit het toernooi na ons interview. Gelukkig ging dat niet op voor ons laatste interview, Ruben Visser zou de dag uiteindelijk wel overleven (63.600).

DELEN
  • Pierre Neuville blikt terug op de November Nine

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen