2016 PCA $100.000 Super High Roller - Bryn Kenney chipleader laatste zes met Joe McKeehen

2016 PCA $100.000 Super High Roller - Bryn Kenney chipleader laatste zes met Joe McKeehen

Na de eerste dag van de $100.000 Super High Roller bij de 2016 PokerStars Caribbean Adventure kwamen de 32 overgebleven spelers terug voor het vervolg. Negen spelers voegden zich er nog bij, want zij kochten zich nog voor de start van Dag 2 in. Het totale deelnemersveld kwam hierdoor uit op 58 spelers die samen zorgden voor een totale prijzenpot van $5.626.000 met $1.687.800 voor de uiteindelijke winnaar.

Voormalig winnaar Scott Seiver was de eerste die het strijdtoneel moest verlaten. Hij 3-bette all-in met pocket vrouwen, maar liep op tegen de pocket azen van Daniel Dvoress. Ook Jason Mercier werd al vroeg geëlimineerd, doordat hij niet van zijn pocket koningen af kon komen op een lage flop:

With about 50,000 in chips on the {8-Diamonds}{5-Clubs}{2-Hearts} flop, Bill Perkins bet 18,000 before Jason Mercier raised to 57,000. Bryn Kenney reraised to 114,000, and then Perkins folded. Mercier took some time before he moved all in for around 310,000, and Kenney quickly called.

Mercier tabled the {k-Hearts}{k-Spades} for an over pair, but he was behind the {5-Diamonds}{5-Spades} for Kenney, who had flopped middle set. The turn was the {q-Hearts}, and the river was the {9-Diamonds}. Both failed to give Mercier the improvement he needed, and he was eliminated. Kenney scooped in the pot and moved to 1.1 million in chips.

Stephen Chidwick, Thomas Muehloecker, Vladimir Troyanovskiy, Timothy Adams en Ole Schemion waren de andere vroege slachtoffers. De laatste twee liepen in dezelfde hand op tegen de pocket azen van Byron Kaverman die keurig bleven staan tegen pocket boeren en pocket zevens op {10-Diamonds}{5-Spades}{5-Clubs}{9-Hearts}{10-Spades}.

Back-to-back High Roller-winnaar Fedor Holz zou dit toernooi ook niet winnen. Hij had zijn laatste chips in het midden liggen met vijf-vier tegen de aas-twee van Vanessa Selbst en kreeg geen hulp van het board. "The dream died. Not three in a row." Aan de rail kreeg Holz gezelschap van Justin Bonomo, Antonio Esfandiari, Erik Seidel, Daniel Negreanu, Dani Stern, Cary Katz, Dan Shak, Paul Newey, Byron Kaverman, Sam Greenwood en Noah Schwartz voordat de laatste twee tafels werden bereikt.

Steve O'Dwyer werd daar als zestiende uitgeschakeld, zijn pocket vieren konden niet winnen van de koning-vrouw van Bill Perkins. Dzmitry Urbanovich ging hierna ten onder met {q-Diamonds}{j-Clubs} tegen Peters' {a-Clubs}{k-Hearts}, terwijl Talal Shakerchi de klassieke coinflip met aas-koning tegen Dvoress' pocket vrouwen verloor. Mike McDonald en Christoph Vogelsang werden nog voor de dinnerbreak geëlimineerd, waarna er elf spelers terugkwamen na de eetpauze.

Daar kwam een einde aan het toernooi van Anton Astapau, zijn pocket zessen verloren van Perkins' {a-Clubs}{8-Spades} door een aas op de flop. Bill Perkins haalde het geld ook niet, waardoor hij in dit toernooi $400.000 verloor door maar liefst vier inschrijvingen. De overgebleven negen spelers waren aanbeland op de bubble en die barstte uiteindelijk toen Petrangelo een verkeerd moment koos om all-in te schuiven:

It happened when McKeehen raised to 80,000 from under the gun and Petrangelo three-bet jammed for roughly 900,000 from the cutoff. The button and blinds all folded, and McKeehen snap-called.

McKeehen: {k-Spades}{k-Hearts}
Petrangelo: {10-Diamonds}{10-Spades}

Petrangelo held a decent pair, but he ran it smack dab into McKeehen's cowboys. Petrangelo was looking for a ten, but he was left wanting as the board ran out a lackluster {2-Spades}{9-Hearts}{q-Clubs}{5-Spades}{5-Diamonds}. Petrangelo left empty handed in ninth place while the remaining eight players are guaranteed $225,040.

Kathy Lehne werd hierna in een grote 3-way all-in uitgeschakeld met {10-Diamonds}{10-Spades} tegen {q-Spades}{q-Hearts} van Mandavia en de {j-Hearts}{j-Spades} van Dvoress. De pocket vrouwen van de Amerikaan bleven staan, waardoor hij meer dan verdubbelde terwijl Lehne achtste werd voor $225.040. Kort daarna vond Daniel Dvoress zelf zijn Waterloo, hij liep met {q-Clubs}{q-Diamonds} op tegen de {k-Hearts}{k-Spades} van Kenney en die zag zijn hand stand houden op {10-Clubs}{k-Clubs}{3-Spades}{6-Hearts}{3-Diamonds}.

De line-up voor de derde en beslissende dag ziet er als volgt uit:

SpelerChips
Bryn Kenney3.820.000
Ankush Mandavia3.360.000
Joe McKeehen2.805.000
David Peters2.085.000
Isaac Haxton1.395.000
Mustapha Kanit1.030.000

Bekijk hieronder de video van Isaac Haxton en zijn 'lucky charm' van wereldkampioen McKeehen:

De zes finalisten spelen vanavond verder om de volgende prijzen:

PlaatsPrijs
1$1.687.800
2$1.220.480
3$787.640
4$596.360
5$461.340
6$360.060

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?

Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen