Full Tilt gaat zich deze lente nog bij het PokerStars-platform voegen

Full Tilt gaat zich deze lente nog bij het PokerStars-platform voegen

Dinsdagavond werden we verrast door een opvallend persbericht van PokerStars. In het persbericht viel namelijk te lezen dat Full Tilt zich deze lente nog bij het PokerStars-platform zal voegen. Hiermee komt er een einde aan de twee verschillende producten, zodat Amaya hun aandacht kan focussen op één pokerproduct.

De migratie naar het PokerStars-platform zal de ontwikkeling- en technologieteams van het moederbedrijf de mogelijkheid geven om hun aandacht te weerleggen naar één 'market-leading' platform in plaats van twee poker rooms. Dit gaat volgens het persbericht leiden tot een betere gaming-ervaring voor iedereen: "Improvements and features will be delivered faster and more efficiently rather than doubling development requirements. For instance, rather than splitting resources developing Full Tilt Jackpot Sit & Go and PokerStars Spin & Go features independently, teams will be able to work together on delivering the best possible product on one platform."

Rafi Ashkenazi, Chief Executive Officer van de Rational Group, is erg enthousiast: “Players will benefit from a larger pool of players offering greater game choice, bigger prize pools. It will also make us more nimble as we can focus our technological innovation on one platform, rather than two, so we will be able to innovate more quickly and enter newly-regulating and existing markets swiftly.”

Elke speler zal na de migratie één universeel account hebben. Met alle Full Tilt-spelers zal spoedig contact worden opgenomen en zij zullen zo goed mogelijk worden geïnformeerd:

"Once the migration has taken place, players will have one single account that can be used to play on the shared platform through either the PokerStars or Full Tilt branded software. The migration process will automatically identify whether players have an existing PokerStars account and combine the accounts if needed; for those that do, their PokerStars username will take precedence. If a player does not have a PokerStars account they’ll be given the option to keep their screen name - if it’s available - or create a new one.

Full Tilt players will join the PokerStars rewards program, VIP Club, with play on both brands counting towards a combined VIP Club level. Full Tilt will continue to offer The Deal, which features a jackpot that consistently tops $100,000. To help build awareness of the process, Full Tilt will feature a series of promotions for players, which will include The Deal Jackpot being guaranteed to be at least $100,000 with an additional $2,000 added to every day for the duration of the promotion. In addition, Full Tilt account holders who have never deposited on PokerStars will be able to take advantage of the PokerStars first deposit bonus, worth up to $600 per player."

Na de migratie kunnen alle spelers genieten van de producten van PokerStars, Full Tilt én de rest van de Stars-familie, al is dit voor sommige spelers wel afhankelijk van hun jurisdictie.

DELEN
 • Full Tilt gaat zich deze lente nog bij het PokerStars-platform voegen

Comments

 • ski2onyx ski2onyx

  Zolang ze maar de 6Card PLO erin houden vind ik het best!

 • Honesty Honesty

  jammer, ik speel ook soms kleine low limit mtt's voor de lol en dan is het makkelijk als je keuze hebt tussen verschillende sites, gelukkig wel sinds kort .fr gevonden die ook kleinere velden heeft.

 • potodd potodd

  Heel jammer dit. Kleinere velden in de mtts maken FTP (voor mij) juist interessant.
  Helaas niet elke avond tijd om 12uur te klikken tot je aan finaletafel zit... Sad

Lees 10 reactie(s) op dit artikel

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen