Tweet Tweet Bad Beat - Ray Bitar is niet dood en niet blut

Tweet Tweet Bad Beat - Ray Bitar is niet dood en niet blut

Maandag 15 april 2013 publiceerde het Amerikaans ministerie van Justitie een document waarin de deal met voormalig Full Tilt Poker directeur Ray Bitar openbaar werd gemaakt. In het document stond waar Bitar allemaal afstand van deed, en dat hij schuld bekende aangaande de ten laste gelegde beschuldigingen.

Bitar hoefde echter niet achter de tralies. Daarover werd het volgende gezegd:

In sentencing BITAR, Judge Preska made clear that she would have imposed a substantial term of imprisonment had it not been for the fact that BITAR has an extremely serious heart condition and is in urgent need of a heart transplant.

FlushDraw.net schreef een overzichtelijk artikel over de deal, en somde duidelijk op waar Bitar allemaal afstand van deed; activa en cash met een gezamenlijke waarde van $40 miljoen. Ook op PokerNews.nl las je in diverse artikelen (link, link, link) over de zaak.

Op 2+2 ontstond een topic over het vonnis, en de reacties die volgden waren te verwachten. De forumgebruikers waren bijna unaniem in hun oordeel; ze geloofden niets van Bitar's hartproblemen, waren er van overtuigd dat hij zeker niet al zijn geld kwijt was, en ze vonden dat hij er veel te gemakkelijk vanaf was gekomen.

Post 17 in het topic brak echter met het speculeren en uitten van ongenoegen, want voormalig Full Tilt Poker lid Allen Cunningham liet van zich horen:

Allen C
journeyman

Join Date: Oct 2004
Posts: 379
Re: Ray Bitar Forfeiture Details Published

To all the conspiracy theorists: according to my sources Ray Bitar is unlikely to live more than a couple years and is nearly penniless. He didn't get away with anything. That should be worth more than a random nvger's gossip as I was member of team full tilt.

Het werd hem niet in dank afgenomen. Mensen konden geen sympathie opbrengen voor Bitar, en waardeerden de toon van Cunningham ook niet. De voormalig Full Tilt pro reageerde andermaal. Begrip voor de reacties kon hij niet opbrengen:

Allen C
journeyman

Join Date: Oct 2004
Posts: 379
Re: Ray Bitar Forfeiture Details Published

Sorry, I didn't realize the thread was just about baseless speculation. I just saw ten posts contradicting what I had heard from some people close to Bitar so I thought someone might like to know. I'll stay on topic -- I'm sure they were wrong and he actually is in perfect health on a private island with billions of dollars and lobsters.

De discussie ging nog een tijdje door. Cunningham reageerde nog een keer, waarna het topic doodbloedde eind 2014.

Eind januari dit jaar kwam de site PokerUpdate.com met het nieuws dat Bitar in oktober 2015 getrouwd was met Jacquelyn Lucas. Dit weekend bracht PokerUpdate een update waarbij ze foto's toonden van de bruiloft:

Tweet Tweet Bad Beat - Ray Bitar is niet dood en niet blut 101
Tweet Tweet Bad Beat - Ray Bitar is niet dood en niet blut 102
Tweet Tweet Bad Beat - Ray Bitar is niet dood en niet blut 103
Tweet Tweet Bad Beat - Ray Bitar is niet dood en niet blut 104

Je kan zeggen wat je wilt, maar Ray Bitar ziet er op de foto's niet half dood uit, en te zien aan de locatie en entourage is hij ook niet blut. Nou kan het natuurlijk zo zijn dat het geld voor de bruiloft niet van Bitar zelf kwam, en dat de harttransplantatie gelukt is waardoor hij er weer bovenop is gekomen. Toch kan je het opmerkelijk vinden dat de man (gedeeltelijk) verantwoordelijk voor de val van Full Tilt Poker en de misère die daarop volgde, vrolijk een dure bruiloft kan hebben zonder een dag in de cel gezeten te hebben.

Wat denk jij?

Nog geen vechtpartij, nog geen gefiets

Er staan twee grote events op de planning, als je geeft om social media en poker dan althans. Allereerst gaat vandaag de fietsbet tussen Dan Bilzerian en Bill Perkins van start.

We hebben nog geen beelden gezien, de laatste update van Bilzerian was dat hij nog aan het trainen was,. Uiteraard waren er ook naakte dames op zijn account te vinden:

Chillin at the pool

Een foto die is geplaatst door Dan Bilzerian (@danbilzerian) op

Yay

Een foto die is geplaatst door Dan Bilzerian (@danbilzerian) op

Daarnaast zijn Olivier Busquet en JC Alvarado nog steeds aan het trainen, en zijn ze nog niet de ring in gestapt. Busquet vraagt zich ondertussen af of je fout zit als je degene bent met wie iemand vreemdgaat, en wil Bruce Wayne in elkaar slaan. JC Alvarado laat alleen zien dat hij veel in de sportschool zit:

61%Ja
39%Nee

1.651 stemmen

Comments

  • DexterMorgan DexterMorgan

    Hoe is het dit afgelopen?

  • Webjoker Webjoker
  • [user124442] [user124442]

    Looool dat filmpje van Dan op Facebook hoe ie over die highway gaat met die Van met open deuren vlak voor m voor minder tegenwind. Goud

Lees 9 reactie(s) op dit artikel

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen

AANBEVOLEN

The Rise and Fall of Full Tilt Poker The Rise and Fall of Full Tilt Poker