Doe mee aan de Sunday Million Last Longer op het forum, en win een PokerStars chipset

Win een 300-delige PokerStars chipset als je meedoet aan de Sunday Million Last Longer op het forum

Met enige regelmaat wordt er op het forum een zogenaamde last longer georganiseerd. Als er een groot live of online toernooi gespeeld wordt, kunnen spelers daarbij inzetten op wie zij denken dat er het langste in blijft zitten. Momenteel is er weer een grote aan de gang, want PokerNews.nl bezoekers kunnen meedoen aan de Sunday Million $10.000.000 Last Longer.

20 maart wordt er een speciale editie van de Sunday Million georganiseerd. Het toernooi bestaat namelijk 10 jaar, en daarom garandeert PokerStars dit keer een prijzenpot van $10.000.000, waarbij de eerste prijs minimaal $1.000.000 zal zijn. Het moet een van de grootste Sunday Million's ooit worden! Om dat zeker te stellen, biedt PokerStars voor het eerst in de geschiedenis van het toernooi de optie aan tot het doen van een re-entry.

Op het PokerNews.nl forum is forumlid "TonySttt" de Last Longer begonnen. Voor $10 kan je meedoen. Simpelweg $10 overmaken aan "TonySttt" op Full Tilt Poker of PokerStars, en in de comments iemand kiezen waarvan jij denkt dat die er het langste in blijft zitten, is genoeg om kans te maken op de volledige pot.

Het forumlid die de speler kiest die er het langste in blijft zitten, wint ook een extra prijs; 300-delige PokerStars chipset! Doe je met meer dan 1 pick mee met de last longer, dan telt alleen je eerste pick voor de chipset. Het kan dus zijn dat de chipset naar iemand anders gaat dan de winnaar van de last-longer.

Doe mee aan de Sunday Million Last Longer op het forum, en win een PokerStars chipset 101
Doe mee en win een 300-delige PokerStars chipset!

$10 Last Longer spelreglement
- Kies een speler die volgens jou het ver gaat schoppen in het Sunday Million 10th Anniversary event.
- Betaal voor aanvang het verschuldigde bedrag aan TonySttt op PokerStars/Full Tilt Poker.
- Als je nickname op Pokerstars/Full Tilt Poker anders is dan op PokerNews.nl, graag even een berichtje sturen.
- Wanneer een gekozen speler twee uren voor start van het event nog niet geregistreerd staat, krijgt de deelnemer tot aanvang van het event, de gelegenheid om een alternatief te kiezen. Stroomt na die periode de aanvankelijke speler alsnog in, dan geldt die automatisch weer als gekozen speler. Voor die tijd doorgevoerde wijzigingen zijn direct definitief. Speelt de gekozen speler niet en wordt er niet tijdig een nieuwe speler gekozen, dan krijgt het desbetreffende forumlid zijn inzet terug.
- Deelnemers zijn er zelf verantwoordelijk voor om te controleren of hun speler legitiem is. Mocht dat niet het geval zijn (bijvoorbeeld in het geval van een dubbele gekozen speler), en wordt er vervolgens niet tijdig een correctie doorgevoerd, dan zal diegene uitgesloten worden van deelname en zijn of haar dollars gerestitueerd zien worden.
- Deelnemers mogen naast hun oorspronkelijke entry, nog maximaal 4 entries te doen. Uiteraard dient er voor elke additionele entry tijdig $10.00 overgemaakt te worden.
- Het forumlid wiens gekozen speler het verste komt in het toernooi, wint de gehele prijzenpot.
- Het forumlid wiens eerste gekozen speler het verste komt in het toernooi, wint de PokerStars chipset.

Toernooinaam: Sunday Million 10th Anniversary
Toernooi-ID: 1436886064
Buy-in van het toernooi: $215 [Re-Entry]
Datum: zondag 20 maart
Tijdstip: 20:30
Gegarandeerde prijzenpot: $10.000.000
Meer informatie: PokerStars.eu/poker/promotions/sunday-anniversary/

DELEN
 • Doe mee aan de Sunday Million Last Longer, en maak kans op de pot en een PokerStars chipset!

Comments

 • TonySttt TonySttt

  ik jou 1 terug

 • LifelikeFrankel LifelikeFrankel

  Heb je een PM gestuurd Tony

 • TonySttt TonySttt

  vaag, heb bevestiging via mail gehad. stars nick gecopy/paste, kan weinig misgaan dan zou je denken. Ik zal stars een mailtje sturen. stay tuned.

  edit:

  Hello,

  Greetings from PokerStars.

  We can confirm you that the funds have been transferred to '************'.

  Should you have further questions, please do not hesitate to ask.

  Good luck at the tables!

  Kind regards,

  PokerStars Fraud and Security Services

  Zou je nog 's willen checken of je ze hebt ontvangen?

Lees 273 reactie(s) op dit artikel
Wat denk jij?

Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen