Full Tilt voltooit overgang naar PokerStars

Ooit was het de grootste rivaal wat betreft het spelersverkeer maar inmiddels heeft PokerStars haar 'concurrent' Full Tilt overgenomen. Sinds deze week is de overname helemaal compleet, omdat de site nu volledig is gemigreerd naar PokerStars.

Iedereen die de Full Tilt software probeert te openen moet een nieuwe software downloaden, die vervolgens wordt geopend en bijna volledig hetzelfde is als de PokerStars client, alleen dan met het merk Full Tilt:

Full Tilt Lobby

Alle oude Full Tilt poker games zijn verwijderd in de nieuwe software en vanaf heden kunnen spelers genieten van dezelfde cashgames en toernooien die je ook op PokerStars hebt. Er is een tabblad genaamd "Rush", maar dat is simpelweg de versie van PokerStars' Zoom Poker met het merk Full Tilt.

Regulars op PokerStars kunnen wellicht genieten van een kleine verhoging in het spelersverkeer, terwijl spelers die alleen maar op Full Tilt actief waren zullen zien dat ze opeens veel grotere toernooien met veel meer prijzengeld kunnen spelen! En er is meer goed nieuws voor de Full Tilt-spelers, want de oude software zit er ook bij inbegrepen wat betreft avatars en achtergronden die gekozen kunnen worden.

Full Tilt Table

PokerStars Account of Full Tilt Account

Degene die alleen een Full Tilt-account hebben kunnen gewoon 'normaal' inloggen in de nieuwe software. Als je echter een Full Tilt-account hebt die samen is gegaan met een PokerStars-account en je probeert in te loggen met je Full Tilt-details; dan krijg je de melding dat je account zal worden gemigreerd en dat je niet langer gebruik kunt maken van de Full Tilt-account.

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen