Emiel "thedeeprun" Plegt gaat 24 uur achter elkaar streamen

Emiel "thedeeprun" Plegt

Nog geen 2 maanden geleden spraken we met Emiel "thedeeprun" Plegt die zijn $1.000 bankroll wilde uitbreiden naar $10.000. Dat niet alleen, maar via Twitch bracht hij zijn avontuur bij mensen thuis want iedereen kon volgen hoe het hem verging aan de lowstakes toernooitafels.

We zijn inmiddels enkele weken verder, dus tijd om eens te kijken hoe het hem vergaat. Dat niet alleen, want vandaag zal hij vanaf 10 uur 's ochtends proberen 24 uur achter elkaar te spelen en te streamen. Wij spraken hem kort over zijn voornemens voor de stream.

Waarom heb je besloten een 24 uur lange sessie te doen?
Ik heb, nadat ik een week vakantie heb gehad, besloten om een 24 uur lange poker te houden en die te streamen omdat ik weer zin had om terug te komen met een knaller. Het lijkt me sowieso superleuk om te doen. Het is een uitdaging voor me gecombineerd met twee van de dingen die ik het liefste doe; poker en livestreamen.

Wat ga je allemaal spelen?
In principe veel hetzelfde als voorheen, low-variance toernooien met een buy in variërend tussen de $5 en $16,50. De grootste groep zal de $5'jes zijn, mede omdat ik vermoed dat ik aan het einde van de stream wat minder focus zal hebben dan aan het begin. Wellicht zal ik ook enkele gestakede toernooien spelen als kijkers hier behoefte aan hebben.

Wat is de status van je bankroll?
De status van de bankroll op dit moment is ruim $3.000. Na een enorme hotrun de afgelopen twee weken, gecombineerd met low-variance toernooien en erg veel volume, is de bankroll in deze korte periode verdrievoudigd!

Wat ga je er aan doen om het vol te houden?
Ik ben al een tijd bezig met de voorbereidingen van de 24 uurs sessie. Het idee is om de planning zoals ik die gemaakt heb op te volgen. Die planning gaat voornamelijk over de eettijden. Door om de 3 uur kleine porties te eten en hier en daar een kopje koffie te drinken hoop ik voldoende energie te houden voor de 24 uur. Ik ga niet vertrouwen op energiedrankjes, al heb ik er wel drie in huis gehaald voor het geval dat.

Ik neem aan dat ik verder voldoende versnaperingen in huis heb. 's Ochtends en 's middags eet ik een maaltijdsalade. Dit verteert snel, dus daar zal ik er op korte termijn goede energie aan over houden. Ik had al koffie voor de komende 3 jaar in huis dus dat zal wel goed komen. Woensdag heb ik een pan vol pasta pesto met tonijn gemaakt en verdeeld in porties. Deze zal ik gedurende de avond/nacht opwarmen en opeten, zodat ik niet hoef te koken. Verder heb ik een pak mueslirepen gekocht om te snacken tussendoor, en dus de eerdergenoemde energiedrankjes.


Benieuwd hoe het Emiel vergaat? Je kan vanaf 10 uur zijn stream volgen op PokerNews.nl!


DELEN
  • Emiel "thedeeprun" Plegt gaat 24 uur achter elkaar streamen, volg het op PokerNews.nl!

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen