Tweet Tweet Bad Beat - Will Failla wint bet, Doyle Brunson niet overvallen, Negreanu geeft advies

Will Failla, Doyle Brunson

Will Failla wint een zwemweddenschap, Doyle Brunson werd bijna voor de 6e keer overvallen en Daniel Negreanu geeft strategisch advies. Lees er alles over in Tweet Tweet Bad Beat.

I Bet You

I Bet You was een show waar Antonio Esfandiari en Phil Laak elkaar uitdaagden, met een cameraploeg die iedere stap volgde. Esfandiari of Laak beweerde dat de ander iets niet zou kunnen of durven, en de twee zetten er grof geld op in om het vervolgens toch te doen natuurlijk. Er werd na twee redelijk populaire seizoenen een derde seizoen aangekondigd, maar die kwam er uiteindelijk nooit. Gelukkig kan je op YouTube alles nog nakijken (afspeellijst seizoen 1, seizoen 2).

Hoewel de show er niet meer is, wordt er tijdens pokertoernooien nog heel wat weddenschappen afgesloten. Onlangs nog kwam Esfandiari nog lang stoen hij gediskwalificeerd werd tijdens de PCA. Hij had namelijk in een fles gepist omdat zijn benen pijn deden van een propbet met Bill Perkins waar Esfandiari alleen maar lunges mocht doen.

En hoewel Dan Bilzerian niet echt gezien mag worden als pokerspeler, kwam ook zijn weddenschap met onder andere Bill Perkins bij ons uitgebreid langs. Hij moest de afstand LA - Vegas binnen 48 uur op de fiets afleggen, en slaagde zonder al te grote problemen.

Op een wat kleinere schaal zwom Will Failla van de week 10 rondjes in een zwembad tijdens de Seminole Hard Rock Hollywood Poker (volg de updates van dat gigantische toernooi hier). Hij moest het in minder dan 24 minuten doen, en streek uiteindelijk $600 op toen hij er 22:20 over deed.

Tweet Tweet Bad Beat - Will Failla wint bet, Doyle Brunson niet overvallen, Negreanu geeft... 101

Easy money dus voor de WPT kampioen. Een iets minder moeilijke "weddenschap" om te winnen, is wat Sam Simmons zich hardop afvroeg. Hij wilde de mening van het grote publiek weten wat het hun zou kosten om de 'pile of poo'-emoji (💩) op het achterwerk te laten tatoëren.

De afbeelding zou "The size of a silver dollar" (diameter van 2,65cm) moeten zijn, en mocht naderhand weer verwijderd worden. Dat laatste verandert de uitkomst aanzienlijk, dus wij stellen de vraag net anders.

Spelers bekennen kleuren

Vorige week hadden we op PokerNews.nl en PokerNews.com aandacht voor de mogelijke introductie van het 4-kleuren-deck op de European Poker Tour. In het artikel lieten we [Removed:17] en Steve O'Dwyer aan het woord die het niet eens waren.

Na het verschijnen van het artikel lieten nog enkele spelers van zich horen, en ze sloten zich voornamelijk bij O'Dwyer's kant van het verhaal aan:

En toch laat de poll een ander beeld zien. 53% van de 521 mensen die hun stem uitbrachten, is juist voor de introductie van het vier-kleuren-deck. We gaan eind deze week zien of de EPT het nieuwe deck introduceert of niet, zaterdag begint de €50.000 Super High Roller.

Brunson bijna weer overvallen

Doyle Brunson is al meerdere keren in zijn leven overvallen. Hij hield lange tijd een blog bij met onder andere anekdotes aan de minder leuke kant van het zijn van een road gambler back in the days, maar helaas is deze slecht bereikbaar. De blog is af en toe op te vragen via doylebrunson.com, anders kan je het nalezen in de PokerNews Boulevard van maart 2012.

Dit weekend was het bijna weer raak geweest, maar gelukkig had Brunson te maken met een niet al te snuggere overvaller en tipgever. Op twitter deed Brunson verslag (wij plakten zijn tweets aan elkaar):

Negreanu geeft strategisch advies

In de Super High Roller Bowl in Aria afgelopen zomer speelden Fedor Holz (de uiteindelijke runner-up) en Jason Mercier (de uiteindelijke finaletafel-bubble) een interessante hand. Hier een beschrijving van wat er gebeurde:

Jason Mercier opende under-the-gun met {q-Hearts}{q-Diamonds} voor $14.000 en Fedor Holz verdedigde zijn grote blind met {a-Spades}{q-Clubs}. De flop kwam {4-Diamonds}{j-Clubs}{6-Spades} en Holz check-callde 14.000. De turn was de {6-Clubs} en Holz bette 14.000 uit. Mercier raisede naar 68.000 en Holz maakte de call. De {a-Diamonds} op de river liet beide spelers checken en Holz won de pot met zijn geriverde top-pair.

Daniel Negreanu keek de uitzendingen terug op Poker Central om zich voor te bereiden voor de aanstaande €50.000 Super High Roller tijdens de EPT Barcelona dit weekend, en besloot een analyse van de hand te filmen (in 244p, maar toch):

Negreanu had de turnbet van Holz groter willen zien, en dacht dat Mercier zou folden als Holz de flop zou driebetten.

Uithuwelijken

En dan nog dit. Ze hebben dan misschien geld als water, maar een partner aan de haak slaan is ze nog niet gelukt. Dus heren en dames, indien interesse, stuur ze eens een berichtje op Twitter:

Tweet Tweet Bad Beat - Will Failla wint bet, Doyle Brunson niet overvallen, Negreanu geeft... 102
DELEN
  • Doyle Brunson werd bijna voor de 6e keer overvallen. Lees het in Tweet Tweet Bad Beat!

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?

Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen