Hekel aan Bad Beats? Dan moet je houden van de TonyBet’s Run It Twice-toernooien

TonyBet Poker

“Running it twice” is populair in live cashgames en sommige online poker rooms hebben deze feature in hun cashgames. Tot op heden was er geen enkele aanbieder met deze feature in toernooipoker, maar daar is nu verandering in gekomen.

TonyBet Poker, de site die als eerste real money Open Face Chinese Poker en rake-free cashgames aanbood is nu de eerste online poker room die spelers de mogelijkheid geeft om het board twee keer te runnen in toernooien.

Bij dit unieke format kreeg je de community kaarten twee keer als één of meerdere spelers all-in zijn, om wat zekerheid in te bouwen voor het verliezen van een coinflip voor het toernooileven of een monsterhand of het krijgen van een bad beat. Als er preflop een all-in is komt het volledige board twee keer. Als er een all-in is op de flop dan komen alleen de turn en river twee keer en als het op de turn gebeurd komt alleen de river twee keer.

“When developing our poker client, we always think about our players and how to provide them with a better, enhanced online poker experience. The new Run It Twice tournaments gives them exactly that,” zegt Warren Lush, woordvoerder van TonyBet Poker.

Deze speciale toernooien kun je nu spelen op TonyBet Poker en mochten ze populair worden zullen ze definitief worden toegevoegd aan het toernooischema van de site.

Mocht je een regular zijn op de online poker room dan vraagt TonyBet Poker jouw mening over de nieuwe pokersoftware die binnenkort uitkomt.

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?

Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen