WSOP 2018

Daniel Negreanu blikt terug op een snelle eerste dag van de November Nine

Daniel Negreanu

We liepen Daniel Negreanu tegen het lijf in het Penn & Teller theater en vroegen hem naar hoe hij de eerste dag van de November Nine had ervaren. Negreanu verzorgde het commentaar voor ESPN, samen met Phil Hellmuth.


download de mp3 (2:23/2,3mb)

Comments

 • ohme_ohmy ohme_ohmy

  Webjoker schreef

  ohme_ohmy schreef

  Valt me op dat er weinig nieuws, soundbites etc. zijn dit jaar. Bijvoorbeeld met Steven van Zadelhoff aan de rail of wat handjes bespreken van de eerste dagen. Wilde Kenny dit allemaal niet?

  Edit: ook voor de finale tafel begon niet.

  Vorig jaar was ik op uitnodiging van Pierre Neuville in Vegas en de jaren ervoor was ik er voor PokerNews.nl. Nu was ik er voor PokerNews.com en was ik enorm druk met heel veel dingen waardoor ik niet de tijd had om uitgebreid van te voren dingen met mensen door te spreken. Ik kwam Daniel toevallig achter tegen toen hij opweg was naar de ESPN make-up, vandaar deze soundbite.

  Met Kenny heb ik wel een video gedaan achteraf (in het Engels en Nederlands) en in het Engels vooraf. Vooraf wilde ik hem verder niet te veel lastigvallen en achteraf was het ook een beetje lastig. Zijn zesde plek, hoewel een geweldige prestatie, was toch een beetje een domper na zijn wat betere uitgangspositie. De dagen erna was ik nog aan het werk voor .com helaas, dus heb ik Kenny niet meer gezien.

  Helder, dank je. Binnenkort nog maar een keertje uitgebreid terugblikken dan Wink

 • Webjoker Webjoker

  ohme_ohmy schreef

  Valt me op dat er weinig nieuws, soundbites etc. zijn dit jaar. Bijvoorbeeld met Steven van Zadelhoff aan de rail of wat handjes bespreken van de eerste dagen. Wilde Kenny dit allemaal niet?

  Edit: ook voor de finale tafel begon niet.

  Vorig jaar was ik op uitnodiging van Pierre Neuville in Vegas en de jaren ervoor was ik er voor PokerNews.nl. Nu was ik er voor PokerNews.com en was ik enorm druk met heel veel dingen waardoor ik niet de tijd had om uitgebreid van te voren dingen met mensen door te spreken. Ik kwam Daniel toevallig achter tegen toen hij opweg was naar de ESPN make-up, vandaar deze soundbite.

  Met Kenny heb ik wel een video gedaan achteraf (in het Engels en Nederlands) en in het Engels vooraf. Vooraf wilde ik hem verder niet te veel lastigvallen en achteraf was het ook een beetje lastig. Zijn zesde plek, hoewel een geweldige prestatie, was toch een beetje een domper na zijn wat betere uitgangspositie. De dagen erna was ik nog aan het werk voor .com helaas, dus heb ik Kenny niet meer gezien.

 • ohme_ohmy ohme_ohmy

  Valt me op dat er weinig nieuws, soundbites etc. zijn dit jaar. Bijvoorbeeld met Steven van Zadelhoff aan de rail of wat handjes bespreken van de eerste dagen. Wilde Kenny dit allemaal niet?

  Edit: ook voor de finale tafel begon niet.

Lees 3 reactie(s) op dit artikel

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen