Unibet Open Boekarest Journaal: Christmas is coming!

Op de voorlaatste dag van de Unibet Open hadden we nog genoeg ijzers in het vuur. Heel wat Nederlanders begonnen hun queste opzoek naar het geld, een finaletafel en de overwinning. Die laatste twee zou niet worden bereikt op Dag 2, maar het geld moest wel gaan lukken.

Wij spraken voor het Unibet Open Journaal met Dehlia de Jong net voor het geld, en met William Hens en Gordon Plomp net na het bereiken van het geld. Daarnaast namen we een kijkje bij het sfeervolle kerstmarktje en tonen we alvast wat beelden van wat misschien wel het meest spectaculaire Unibet Open feestje ooit was met wel heel veel schaarsgeklede dames.

tijdinhoud
1:09Dehlia de Jong​
4:34William Hens​
6:56Gordon Plomp
9:02Kerstmarktje
10:51Sneakpeek Unibet Open Party

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen