Unibet Open Boekarest Journaal: Schaarsgeklede dames en een Roemeense winnaar

De Unibet Open Bucharest 2016​ is gewonnen door Traian Bostan. De Roemeense speler versloeg heads-up Eli Heath. Uiteraard ging onze aandacht juist uit naar de twee Nederlanders die aan het begin van de dag nog in het toernooi zaten, maar zij wisten beiden de laatste negen niet te halen. Wel spraken we beiden direct na hun uischakeling.

Daarnaast hebben we een uitgebreid gesprek met Unibet Head of Events Nataly Sopacuaperu en proberen we los te peuteren hoe het schema er voor volgend jaar uit ziet en waar de finale gespeeld gaat worden. Ze gaf er wel iets van weg, maar een concreet antwoord verbleef ze ons schulding.

Ook hebben we een zeer uitgebreide compilage van beelden van het spectaculaire feest waar wel heel veel schaarsgeklede dames rondliepen, en spraken we uiteraard met winnaar Traian Bostan.

tijdinhoud
0:46William Hens​
3:04Gordon Plomp
4:45Nataly Sopacuaperu
9:33Player Parrty
15:09Traian Bostan

Comments

 • ohme_ohmy ohme_ohmy

  Webjoker schreef

  ohme_ohmy schreef

  Het is duidelijk dat je verliefd bent op de vriendin van Mattheus Frank maar probeer te blijven nadenken. Wat een selectieve verontwaardiging zeg. Zij wil aandacht, jij geeft het en ik zeg er wat van!

  Selectieve verontwaardiging snap ik niet helemaal. Ben wel verliefd trouwens, maar niet op Dehlia. Kritiek mag altijd, zeker ook als dat in mijn ogen onterecht is. Maar bepaalde woorden hoef je daarbij niet in de mond te nemen. Dat gaat niet alleen over mensen die in filmpjes voorkomen, maar in het algemeen op dit forum.

  Weet ik toch ook maar je reageert zo overdreven. De term 'aandachtshoer' was meer een constatering, nog niet eens mijn mening. Moet zo'n meisje ook wel een beetje tegen kunnen als ze continu vooraan wil staan.

 • Webjoker Webjoker

  ohme_ohmy schreef

  Het is duidelijk dat je verliefd bent op de vriendin van Mattheus Frank maar probeer te blijven nadenken. Wat een selectieve verontwaardiging zeg. Zij wil aandacht, jij geeft het en ik zeg er wat van!

  Selectieve verontwaardiging snap ik niet helemaal. Ben wel verliefd trouwens, maar niet op Dehlia. Kritiek mag altijd, zeker ook als dat in mijn ogen onterecht is. Maar bepaalde woorden hoef je daarbij niet in de mond te nemen. Dat gaat niet alleen over mensen die in filmpjes voorkomen, maar in het algemeen op dit forum.

 • Garrincha7 Garrincha7

  Of dat alleen voorbehouden is aan pokerspelers.

Lees 7 reactie(s) op dit artikel

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen