Unibet Open Boekarest Journaal: Stop! Mannequin Challenge time!

Na een drukke dag 1a werd het op Dag 1b alleen nog maar drukker. Sterker nog, het werd het grootste Unibet Open toernooi ooit. Ondanks al die drukte, werd er een Mannequin Challenge georganiseerd met het gehele toernooi. En dus stond iedereen voor enkele minuten stil voor een coole video.

Die hebben we natuurlijk opgenomen in het Unibet Journaal, evenals interviews met Mateusz Moolhuizen, Dennis Kleinleugemors en Patrick de Waegenaere. Tot slot vroegen we een serie aan spelers waar zij een volgende Unibet Open stop zouden organiseren, en keken we mee met een competitie flessen-jongleren.

tijdinhoud
2:44Mannequin Challenge
4:50Mateusz Moolhuizen
6:45Dennis Kleinleugemors
8:24Naar plaats wil jij om te pokeren?
10:30Patrick de Waegenaere
13:45Gegoochel met flessen

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen