PokerStars gaat nieuwe spelvorm "Power Up" testen

PokerStars gaat nieuwe spelvorm "Power Up" testen

In de afgelopen jaren zijn er de nodige spelvormen toegevoegd aan het spelaanbod van PokerStars met onder andere Spin & Go's en Beat The Clock-toernooien. Binnenkort komt er waarschijnlijk wederom een nieuwe game bij, want PokerStars maakte dinsdag bekend dat het is gestart met het testen van de nieuwe spelvorm genaamd "Power Up".

PokerStars Power Up is gelanceerd voor technische testen en het is een combinatie van het traditionele No-Limit Hold'em met 'krachten' die spelers de kans geeft om invloed te hebben op de uitkomst van handen en dergelijke: "Powers that give players the ability to influence how hands play out and change up game play in a variety of ways." Een aantal playmoney-spelers uit de Verenigde Staten zijn uitgenodigd om de game te testen in een "Alpha"-groep, aangezien Power Up nog in het begin van zijn ontwikkeling zit.

De groep is opgericht om veel spelers te laten wennen aan het spel om zodoende feedback te ontvangen. Hierdoor kun je een korte video zien over het nieuwe spel:

De volledige blog van PokerStars kun je hier lezen.

PokerStars gaat nieuwe spelvorm "Power Up" testen 101

Comments

  • Zelfzaam Zelfzaam

    Duurt ook vervelend lang..

  • goedhandje goedhandje

    word een flop wat een ruk spel

  • Brammaretto Brammaretto

    Chaos spel. Kreeg er hoofdpijn van. ROFL

Lees 16 reactie(s) op dit artikel

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen