Daniel Negreanu deelt zijn mening over rake na discussie met Doug Polk

Daniel Negreanu deelt zijn mening over rake na discussie met Doug Polk

Een Twitter-bericht van Joseph Liberta richting Daniel Negreanu heeft afgelopen nacht voor een flinke discussie gezorgd. Liberta richtte zich namelijk tot de Canadese Team PokerStars Pro naar aanleiding van een persbericht van Amaya, het moederbedrijf van PokerStars, over de plannen van het bedrijf. Negreanu reageerde daarop, Doug Polk kwam zich ermee bemoeien en het resulteerde uiteindelijk in een lange blog van de Canadees met zijn uitleg.

Het begon allemaal met de onderstaande tweet:

Daniel Negreanu was niet erg blij met de tweet en reageerde gepikeerd:

Doug Polk zag de tweet voorbij komen en bemoeide zich er maar al te graag mee:

Het leverde een flinke discussie op:

Al snel kwam iemand met een oude aflevering van Doug Polk, waarin Negreanu letterlijk zegt dat meer rake beter is:

Uiteindelijk besloot Negreanu al zijn gedachten uit te typen en schreef hij een blog genaamd "My thoughts on RAKE!". In de inleiding lezen we het volgende:

So for a while now there has been a misconception that I think raising the rake in poker games is “good for poker.” I’ve never actually said that, but I understand where the confusion may come from because I was talking about some things (facts) that a lot of pros don’t want to hear, and like a game of broken telephone, my position has been distorted. I do not believe that raising the rake is good for poker. Rake increases take more money out of the game and benefit whoever is collecting the rake. That is my position on rake. Period. (Insert Sean Spicer jokes here)

Ter afsluiting maakt hij zijn mening nog even duidelijk: "In closing, NO I do not think higher rake is good for poker, but YES, I do think it makes sense to give the majority of the bonuses or rewards to recreational players."

De volledige blog van Daniel Negreanu kun je hier lezen.

Comments

 • Garrincha7 Garrincha7

  DN had wel meer dingen . Bv dat thirdparty software verboden zou worden.

  Ook helemaal niets meer over weer gehoord.

  Maar ja dan kan iedereen minder tafels spelen en dus minder rake genereren.

 • vlaanderen77 vlaanderen77

  Derjan schreef

  Lekker boeie

 • Derjan Derjan

  Lekker boeie

Lees 3 reactie(s) op dit artikel

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen