PokerStars Championship Panama - Van Zadelhoff & Hallaert uitgeschakeld, Tito Ortiz bij chipleaders

PokerStars Championship Panama - Van Zadelhoff & Hallaert uitgeschakeld, Tito Ortiz bij chipleaders

Na het eerste festival op de Bahama's zijn de pokerspelers nu afgereisd naar Panama voor het volgende PokerStars Championship. Dinsdag was het tijd voor de start van het $5.300 Main Event, waar we in totaal 103 spelers in actie zagen komen op Dag 1a. UFC Hall of Famer Tito Ortiz kende een fantastische dag en eindigde met een tweede plaats op het leaderboard.

Slechts één Nederlander en twee Belgen kwamen op de eerste startdag van dit toernooi in actie. Davidi Kitai was de enige van dit drietal die de dag wist door te komen, maar hij eindigde wel helemaal onderaan het leaderboard met 10.900 chips. Zijn landgenoot Kenny Hallaert wist het niet te redden, ondanks dat hij een straight flush maakte om in leven te blijven:

Right before the break, Kenny Hallaert opened the action with a raise to 1,100. The big blind defended. The big blind check-called a bet of 1,300 on {J-Clubs}{4-Clubs}{K-Diamonds} before checking again on the {5-Clubs} turn. Hallaert continued with a bet of 3,000 and saw the big blind check-shove. Hallaert called for 11,000 total.

Kenny Hallaert: {6-Clubs}{7-Clubs}
Big blind: {2-Clubs}{9-Clubs}

Hallaert had just two outs and hit one of them with the {3-Clubs} on the river! After doubling with quads earlier today, now a straight flush for Hallaert to see his stack go times two. Unfortunately for Hallaert, he's still under starting stack.

Toch zorgde het er niet voor dat hij de dag zou overleven, want Hallaert werd daarna met aas-tien tegen de aas-koning van David Peters uitgeschakeld. De enige Nederlander die meedeed op Dag 1a was Steven van Zadelhoff. Zijn naam kwamen we echter niet tegen in de Live Reporting, maar doordat hij ook niet in de lijst van overlevers staat kunnen we concluderen dat hij is uitgeschakeld.

In totaal waren er 43 spelers die Dag 1a wisten door te komen en de top tien van het leaderboard is als volgt:

SpelerChips
Igor Yaroshevskyy219.600
Tito Ortiz182.000
Jason Koon175.500
Martin Kus146.800
Luke Graham140.300
Vicente Delgado138.000
Marcelo Filartiga Villalba127.600
Steve O'Dwyer117.000
David Peters116.100
Lokesh Garg108.900

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen