WSOP 2018

[VIDEO] - Pliska, Negreanu noemen MonteDam Swing "Win-Win"-situatie

De WPT en PokerStars hebben de handen ineen geslagen voor de PokerStars Championship WPT MonteDam Swing en Daniel Negreanu en Adam Pliska noemen het een “win-win”-situatie.

Negreanu en Pliska, de chief executive officer van de World Poker Tour, kwamen samen in het huis van Negreanu om te praten over de aankomende toernooien.

“Once I heard about the news, I was super excited about it,” zegt Negreanu. “Obviously the World Poker Tour is what started it all, you know? And that’s where I made my name and obviously over the years, the game has grown globally and we have events in Europe and things like that, so it’s really cool to hear that we’re going to work together.”

Negreanu zegt dat dit spelers zal helpen om af te reizen naar de events, wat natuurlijk een voordeel is voor de events en de organisatie. Het samenbrengen van deze bedrijven is beter voor het spel, legt Negreanu ook uit.

“We’re now in a positon that we can make it convenient for players and since the PokerStars events are starting on the 25th and they will go through May 5, and then the WPT event will go the 5th through the 13th, we’re excited to have a swing that hopefully players will enjoy,” sluit Pliska af.

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen