Ernest Bohn wint Event #40: $1.500 Seven Card Stud Hi-Lo 8 or Better ($173.228)

Ernest Bohn wint Event #40: $1.500 Seven Card Stud Hi-Lo 8 or Better ($173.228) 0001

Ernest Bohn begon Event #40: $1.500 Seven Card Stud Hi-Lo 8 or Better, zijn vierde WSOP-toernooi ooit, met amper een fatsoenlijke live cash op zijn naam. Daar bracht hij afgelopen nacht verandering in, want hij eindigde het toernooi als WSOP-kampioen met een gouden bracelet en een hoofdprijs van $173.228.

De lange dagen van toernooipoker zijn zwaar voor iedereen, maar een 68-jarige die 13 uur speelt op Dag 3 waar de beslissingen het allerbelangrijkst zijn? Bohn vertelde dat hij zich uitstekend voelde: "I'm not a good sleeper anyways. If I get two hours of sleep, three hours of sleep that's enough. So, I was wide awake."

Bohn bleek ook het voordeel te hebben in de heads-up tegen Bill Kohler, want laatstgenoemde werd steeds stiller. Nadat hij de hele dag genoot van een drankje was hij heel levendig, maar bij de heads-up had hij al zijn energie nodig om de juiste betting-bedragen in te zetten.

"He was starting to play a little loose," zei Bohn hierover. "I said, 'This is my tournament.' I picked up on it right away." Ook voor de finaledag had hij een plan bedacht. "I made up my mind. I'm gonna play cautious, I'm not gonna chase, and I'm going to play the best hands possible. It worked."

Bohn, die veel Stud speelt in zijn $0,50/$1 home game die elke vrijdag wordt georganiseerd, nam het aan de finaletafel op tegen grote namen als Ted Forrest, Max Pescatori en Justin Bonomo. Terwijl zij tegen elkaar streden en één voor één werden uitgeschakeld, bleef Bohn rustig en luisterde hij "good old rock 'n roll and country".

Ted Forrest werd aan de finaletafel als eerste uitgeschakeld op plaats acht voor $15.245, terwijl Max Pescatori zijn hoop op een nieuwe bracelet zag eindigen op de zesde plaats voor $27.275. Kort daarna eindigde ook het toernooi van Justin Bonomo die vijfde werd voor $37.441.

De uitslag:

PlaatsSpelerPrijs
1Ernest Bohn$173.228
2William Kohler$107.063
3Hal Rotholz$74.200
4Tim Finne$52.272
5Justin Bonomo$37.441
6Max Pescatori$27.275
7Shannon Petluck$20.214
8Ted Forrest$15.245

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?

Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen