888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

The PokerNews Untouchables maken debuut bij Team Kampioenschap Poker 2017

The PokerNews Untouchables maken debuut bij Team Kampioenschap Poker 2017 0001

Vorige maand konden teams zich aanmelden om PokerNews.nl te vertegenwoordigen bij het Team Kampioenschap Poker 2017 van het ONKP. De keuze viel uiteindelijk op het team genaamd The Untouchables en zij veranderden al snel in het teamThe PokerNews Untouchables. Afgelopen weekend was de kick-off van een nieuw seizoen en ons team was aanwezig om te proberen zich nu al te kwalificeren voor de halve finale!

De start van het nieuwe Team Poker-seizoen begon in Ermelo met een kick-off met maar liefst 50 teams. Nadat er een heerlijke lunch was gegeten in het zonnetje, voorbereid door teamcaptain Arie "Pino" van Leusden, werd het startsignaal voor de eerste ronde gegeven. The PokerNews Untouchables waren allemaal ingedeeld op de tafels achterin de zaal en daar bleven ze ook na de tussenstand van de eerste ronde.

De tweede ronde van de dag was een stuk beter voor het team, want Arie "Pino" van Leusden was ingedeeld op de televisietafel en hij deed dat niet zonder succes. Met veel steun van het thuispubliek, die achter hun computers waren geschoven om de livestream te volgen, voelde hij zich vol vertrouwen en dat bleek ook wel aan tafel. Van Leusden speelde zich naar de overwinning door de heads-up met trips boeren tegen twee paar in zijn voordeel te beslissen!

The PokerNews Untouchables maken debuut bij Team Kampioenschap Poker 2017 101

The PokerNews Untouchables ontvingen hiervoor de volle negen punten en na deze opmars kwamen ze in de buurt van de top tien. Hierna werd er genoten van het eten, wat wederom uitstekend geregeld was door de organisatie. Vol goede moed begon het team dan ook aan de derde en laatste ronde van de dag. Deze ronde verliep teleurstellend voor het team en door enkele ongelukkige handen en rivers viel het team nipt buiten de top tien.

Hierdoor werd een plaats in de halve finale misgelopen, maar niet getreurd: op 10 september zullen The PokerNews Untouchables een nieuwe poging wagen als de toernooiserie in IJsselstein zal worden gespeeld. Na afloop van deze editie ging men al snel naar huis, want Werner "Hapjesman" Landmeeter moest zich snel naar het vliegveld haasten in verband met zijn vakantie!

Hieronder de vier spelers die deze editie het team vertegenwoordigden:

The PokerNews Untouchables maken debuut bij Team Kampioenschap Poker 2017 102
The PokerNews Untouchables maken debuut bij Team Kampioenschap Poker 2017 103
The PokerNews Untouchables maken debuut bij Team Kampioenschap Poker 2017 104
The PokerNews Untouchables maken debuut bij Team Kampioenschap Poker 2017 105

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook