WSOP 2017 Now Live

[VIDEO] - Korte pokerfilm "Bonne Chance" met Mark Roovers & Kees Aerts

[VIDEO] - Korte pokerfilm "Bonne Chance" met Mark Roovers & Kees Aerts

Op maandag werd de korte pokerfilm "Bonne Chance" uitgebracht en bekende Nederlandse pokerspelers als Mark Roovers en Kees Aerts hebben hier een kleine rol in. De film gaat over de beste vrienden Karim en Danny die een homegame spelen en zich dan moeten afvragen of het wel kan dat vriendschap en geld samen gaan.

Op de website van de film lezen we een kleine introductie:

BONNE CHANCE is een korte comedy-drama over vriendschap en geld. Is hechte vriendschap wel bestand tegen de verleiding van geld? Karim en Danny ontdekken het in Bonne Chance. Want wanneer Karim een flink bedrag rood staat bij zijn beste vriend Danny, wordt deze vriendschap letterlijk en figuurlijk op het spel gezet.

Danny haalt Karim over om nog één potje poker te spelen en zo zijn schuld sneller af te lossen in plaats van het bij elkaar te sparen door middel van zijn zielige salaris. Easier said than done. Omringd door schimmige karakters, zwakke kaarten in zijn hand en met een hijgende schuld in zijn nek wordt het heftig voor Karim. Overwint geld of vriendschap? En wat zou jij kiezen?

Je kunt de film van ruim veertien minuten hieronder bekijken:

LEES MEER

Comments

  • TheGreenKidd TheGreenKidd

    Mag ik mijn 14 minuten terug aub.

  • TraxX82 TraxX82

    Wat kan Mark acteren he

  • potodd potodd

    Leuk zoekspelletje om Kees Aerts te vinden.

Lees 7 reactie(s) op dit artikel

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook