888poker komt binnenkort met nieuw pokerspel: "Flopomania"

888poker

Het heeft er alle schijn van dat 888poker binnenkort een nieuwe pokerspel genaamd Flopomania zal introduceren. Zonder enige aankondiging van het bedrijf was het spel namelijk deze week plotseling beschikbaar voor "real-money play". Enkele uren daarna was het spel weer verwijderd.

"888poker recently experienced a technical incident, which resulted in the accidental release of our new game called 'Flopomania," vertelde een woordvoerder tegenover PokerNews. "It took us all by surprise as the game is in its final testing stages. This highly anticipated game will be ready to launch in the upcoming weeks."

Door de informatie in de 888poker lobby konden we enkele details van het spel bekijken: "Flopomania is a no-limit hold'em variant that removes all preflop betting and skips straight to the flop. The action begin with players putting in an ante of a predetermined amount. From there, two cards are dealt to each player sitting in the hand, similar to traditional hold'em. However, instead of a round of betting before the flop, the flop will be immediately dealt thereafter. Remaining players will then see a turn, with another round of betting, followed by a river with a final round of betting."

Twee vormen van dit spel werden eerder deze week aangeboden in de lobby: eentje waar spelers konden kiezen voor een normale of diepe startstack en de andere in de vorm van Push or Fold-games waar de actie veel sneller gaat.

Het is niet de eerste keer dat 888poker met innovatie spellen komt. Na de Push or Fold-games introduceerde het ook de PokerCam-tafels en haar eigen unieke vorm van Blast-poker waar spelers in een loterij-stijl een Hyper Turbo spelen. In deze toernooien wordt vooraf bepaald hoelang het toernooi duurt en zodra de tijd op is zullen alle spelers die nog over zijn steeds all-in zijn tot er een winnaar is.

LEES MEER

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook