PokerStars kondigt terugkeer van PCA voor 2018 aan met $10K Main Event

PCA

Een van de meest historische events uit de pokergeschiedenis keert volgend jaar terug op de pokerkalender. Na een jaar van afwezigheid zal de PokerStars Caribbean Adventure terugkeren in januari 2018, zo wist PokerStars via een persbericht naar buiten te brengen.

In 2017 wijzigde PokerStars haar model voor live toernooien en de wereldwijde circuits gingen verder onder de naam van PokerStars Championship en PokerStars Festival.

Daarmee werd er afscheid genomen van de naam PCA, die een rijke historie had vanaf 2004 met winnaars als PokerStars Team Pro Bertrand "ElkY" Grospellier, Gus Hansen en Mike Watson en hoofdprijzen tot wel drie miljoen dollar.

De PCA zal nu zijn comeback maken door de feedback van de spelers, zo vertelt PokerStars Director of Corporate Communications Eric Hollreiser.

"This feedback included suggestions that we restore the PCA name and improve the quality of that event to reflect the great heritage and unique experience that made PCA one of the most-anticipated poker events of the year," schreef hij. "We're restoring the name and reinvigorating the event to ensure it remains a premier poker festival."

"We're restoring the name and reinvigorating the event to ensure it remains a premiere poker festival."

Een van de stappen die is genomen is de terugkeer van de hoge buy-in: in 2018 zal de buy-in wederom $10.300 bedragen voor het Main Event. De organisatie geeft verder aan nog meer te willen doen voor de pokerspelers:

In further efforts to cater to players, PokerStars will be reducing rake on a number of tournaments. Anything with a buy-in of $10,000 or more will be capped at $300, and anything with levels of 19 minutes or less will have rake chopped in half. PokerStars estimates an extra $300K will be pumped back into prize pools with these cuts.

Spelers die meedoen in een event op het schema winnen een seat voor een $50.000 Freeroll. De toernooiserie zal plaatsvinden van 6 tot en met 14 januari en qualifiers zullen op zijn vroegst in september beginnen op PokerStars.

LEES MEER

Gerelateerde Spelers

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook