The PokerNews Untouchables eindigen als Kampioen van Ede!

The PokerNews Untouchables eindigen als Kampioen van Ede!

Vrijdag 22 september reisden The PokerNews Untouchables naar café Substitution in Ede. Op de tweede verdieping was er net voldoende ruimte voor zes tafels en vijftien strijdende teams voor drie tickets naar een halve finale. In de vorige voorrondes mistte The Untouchables telkens nipt de halve finale, omdat andere teams op het juiste moment hun joker verzilverden. Deze gok-strategie is niet besteedt aan ons en daarom de nieuwe tactiek: gewoon voldoende punten met pokeren behalen zonder afhankelijk te zijn van de joker.

In de eerste ronde een slow start van The Untouchables met tien punten en bij de eerste tussenstand een gedeeld vierde plaats. De tweede ronde een nog mindere rondje met veel lelijke rivers. Na de tweede Sit & Go hadden The Untouchables een schamele zestien punten bij elkaar gesprokkeld. Tijd voor een afkoelend drankje in de buitenlucht. Tijdens deze teamsessie werd er wederom op gehamerd om vooral veel plezier aan de tafel te hebben en gewoon ieders zijn eigen spelletje te spelen.

We kwamen echter bijna te laat voor de start van ronde drie waardoor we de tussenstand niet gezien hadden. Maakte eigenlijk ook niet uit
want we wisten wel dat we een grote inhaalslag moesten maken. In de derde ronde werd de joker gebruikt door Gaby maar zoals beloofd behaalde hij hiermee geen punten.

Niet getreurd. Als eerste stapte Jerry van zijn tafel af als winnaar van zijn Sit & Go. Vervolgens deed Werner exact hetzelfde. Werner kreeg twee tegenstanders all-in tegen zijn quads tienen. Met snel rekenen kreeg de laatste Untouachble Arie die nog aan tafel zat de instructie om maar eerste te worden om nog kans te maken op een plek in de halve finale. Zo gezegd zo gedaan. Arie knikkerde de ene na de
andere tegenstander van zijn tafel. In ronde drie werden 27 punten verzameld en daarmee kwam ons teamtotaal op 43 punten.

Bij het bekendmaken van de einduitslag en zonder kennis van de laatste tussenstand was het gissen naar onze positie op de eindstand. Ook Thomas, die deze avond de leiding had, liet ons in spanning totdat hij de microfoon pakte en aankondigde dat:

Met 43 punten is de Kampioen van Ede geworden: The Pokernews Untouchables!!!!!

Het eerste ticket voor de halve finale is in de pocket en The PokerNews Untouchables gaan in oktober weer verder strijden voor een volgend ticket.

The PokerNews Untouchables eindigen als Kampioen van Ede! 101
The PokerNews Untouchables eindigen als Kampioen van Ede! 102
The PokerNews Untouchables eindigen als Kampioen van Ede! 103

LEES MEER

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook