Jason Koon voegt zich bij Holz & Trickett in het team van partypoker

Jason Koon voegt zich bij Holz & Trickett in het team van partypoker

Een van 's werelds grootste online poker rooms,partypoker, is de afgelopen tijd bezig met een mooie comeback en dat blijkt wel aan de spelers die zich verbinden met de poker room. Sam Trickett en Fedor Holz maakten al deel uit van het team en daar is deze week nog een gevestigde naam bijgekomen. Jason Koon, een internationale topspeler uit de Verenigde Staten, maakte bekend dat hij vanaf heden door het leven zal gaan als ambassadeur van partypoker.

De Amerikaan reageerde zelf als volgt: "partypoker is making some major moves to improve the entire poker ecosystem, both live and online, and I couldn’t be more thrilled to be joining them and playing a part in these endeavors." Verder was hij ook enthousiast over de toekomst: "Seeing partypoker’s hunger to grow – as well as its interest in what players have to say – was the main selling point for me and I’m excited to see what the future holds."

Op zijn Twitter-pagina gaf hij ook aan zin te hebben in zijn nieuwe avontuur:

Uiteraard waren ze bij partypoker ook zeer verheugd met het nieuws en Tom Waters, de managing director, reageerde: "Jason has enjoyed phenomenal success over the last couple of years and has become a very respected figure in the game. With his wealth of poker knowledge and experience, he will be instrumental in helping us fulfil our goal to put players first, both live and online. He’ll be joining a panel of first-class players that includes the likes of Fedor Holz and Sam Trickett, and will provide us with valuable input as we continue to listen to the players in order to make changes that are in the best interest of the community."

Ook zijn nieuwe teamgenoten wensten hem via Twitter veel succes:

LEES MEER

Gerelateerde Spelers

Comments

  • Hihihi Hihihi

    Geweldig team met Holz, Urbanovich, Patrick Leonard, Koon, Romanello, Filatov, Lodden, Trickett, Dunst, etc. En Luske vooral Wink.

Lees 1 reactie(s) op dit artikel

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook