888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now

PokerStars doet verschillende aanpassingen aan het online toernooischema

PokerStars

PokerStars heeft deze week aanpassingen doorgevoerd aan het online toernooischema. De veranderingen, die vanaf maandag zijn ingegaan, zijn de eerste veranderingen sinds dat het wekelijkse toernooischema in april 2016 op de schop ging.

Het nieuwe toernooischema werd gemaakt met behulp van het Players Advisory Council (PAC) en werd aangekondigd door Tournaments Team Manager voor PokerStars Luke Staudenmaier in de PokerStars Blog genaamd Bigger, Better, Hotter Tournaments. Nieuwe toernooien zijn toegevoegd aan het schema, terwijl andere toernooien werden aangepast. Het goede nieuws is dat er dit keer geen veranderingen zijn gedaan aan de rake-structuur, iets wat de afgelopen jaren steeds vaker het geval was.

Bigs worden Bigger, Hots worden Hotter

Een verandering is dat de Big-toernooien op zondag weer Bigger heten en de Hot-toernooien heten voortaan op zondag weer Hotter-toernooien. Naast de aanpassingen in de naam zullen deze toernooien op zondag, samen met de Bounty Builders, re-entries hebben.

Grotere en meer Majors

Feedback vanuit de PAC was dat het schema meer high-stakes Major-toernooien nodig had. PokerStars heeft daarop ingespeeld met een $2.100 High Roller op zondag om 19:30 uur en een dagelijkse $530 High Roller om 21:00 uur.

Daarnaast is de buy-in van de Super-Sized Sunday verlaagd van $700 naar $530 en is het veranderd in een bounty-toernooi. Dit toernooi is ook toegevoegd aan het dagelijkse schema, genaamd de $530 Bounty Builder High Roller. In de blog vertelt Staudenmaier ook dat er nog meer kan worden veranderd in het high-stakes schema als de bovenstaande aanpassingen succesvol zijn.

Niet alle veranderingen bij de Majors zijn voor de hoogste limieten, PokerStars heeft ook besloten dat de Mini- en Micro-versies van de Majors vanaf heden op hetzelfde tijdstip beginnen als de reguliere versie. Er is ook een nieuwe dagelijkse major toegevoegd aan het schema: een 3-Max Progressive KO Zoom-toernooi met buy-ins van $215, $22 en $2,20.

Alle veranderingen die PokerStars heeft gedaan kun je hier lezen.

Omania ook op de schop

Spelers die houden van Omaha-toernooien zullen ook veranderingen zien in het Omania-schema. Het schema met de hoogste limieten ziet er nu als volgt uit:

 • Maandag - $215 PLO8
 • Dinsdag - $530 PLO
 • Woensdag - $215 FLO8
 • Donderdag - $530 5-Card PLO
 • Vrijdag - $215 NLO8
 • Zaterdag - $215 PLO [4-Max, Progressive KO]
 • Zondag - $530 PLO

Een andere grote verandering is dat de Saturday Special Omania-toernooien nu ook op zondag worden gehouden en ze heten vanaf nu Weekend Special Omania-toernooien.

LEES MEER

Comments

 • bas106xsi bas106xsi

  Een reentry is wel prima in de bigs en hots. Maar dan wel 1 reentry Anders kan je net zo goed rebuy gaan doen

 • Garrincha7 Garrincha7

  Naltas schreef

  Ziet er allemaal erg nice uit, niets negatiefs in elk geval. Misschien re-entries in die toernooien op ziondag, maar soit..

  Dat is zeer negatief.

 • WarmKoud WarmKoud

  Naltas schreef

  Ziet er allemaal erg nice uit, niets negatiefs in elk geval. Misschien re-entries in die toernooien op ziondag, maar soit..

  Veel meer dan alleen de sunday's zijn re-entry geworden, bijvoorbeeld nagenoeg alle regular hold'em toernooien (die nieuw zijn toegevoegd). Ook alle bestaande bubble rush en veel hypers uit het bestaande schema zijn re-entry geworden.

Lees 4 reactie(s) op dit artikel

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook