PokerStars lanceert "Power Up"-game voor echt geld

PokerStars lanceert "Power Up"-game voor echt geld

Wens je weleens dat je de kaarten kunt beinvloeden als je bijvoorbeeld de nutflushdraw hebt met nog één kaart op komst? De meeste pokerspelers zullen meteen toegeven dat ze weleens om kaarten roepen, hardop of in hun hoofd. En af en toe gebeurt het ook nog dat die ene kaart komt, wat natuurlijk een geweldig gevoel geeft.

Met PokerStars' nieuwe spelvorm Power Up wordt dit 'fenomeen' naar een nieuw level gebracht waarmee je daadwerkelijk krachten hebt om de uitkomst van handen te bepalen. De uitdaging? Jouw tegenstanders hebben die krachten ook, dus je bent afhankelijk van meerdere factoren.

In de nieuwe online poker innovatie komt poker samen met een andere populaire passie - videogames. De afgelopen weken was het nieuwe spel al te spelen voor play money, maar deze week zal het ook beschikbaar zijn voor real money games op de .EU client met stakes van $1, $3, $7 en $15.

Details

"The year is 2047 and in this utopian setting, the purpose of Power Up is to quench humans’ natural need for competition. The intellectual sport allows players to choose from a variety of futuristic characters, each with their own story, personality and thought processes."

Spelers nemen het in three-handed Sit 'n Go's tegen elkaar op waarbij de winnaar al het prijzengeld pakt. De characters hebben toegang tot negen verschillende krachten die een drastische invloed kunnen hebben op het spel No-Limit Hold'em: "Among the potential powers are peeking at the top two cards on the deck, drawing a third hole card and discarding one, forcing all opponents to expose one hole card, and disintegrating or essentially deleting a card dealt in the current street."

PokerStars lanceert "Power Up"-game voor echt geld 101

In de promotievideo “PokerStars Power Up Power Play of the Day – Engineer” zie je al enkele hoogtepunten van een hand waarbij verschillende krachten worden gebruikt:

In the hand, “blue-eyed boy Lance” effectively blocks his opponents from changing the cards on the board by going all in with the second-nut flush with {K-Hearts}{2-Hearts} on a board of {4-Hearts}{2-Clubs}{8-Hearts}{10-Hearts}. Unfortunate for Lance, “enigmatic Bily” holding {A-Hearts}{J-Diamonds} plays her “Engineer card” which allows her to choose the deck’s next card from three options. Bily chooses the {Q-Hearts} from the options provided and then calls the all-in, knowing she will make the nut flush on the river to win.

PokerStars lanceert "Power Up"-game voor echt geld 102

Spelers kunnen verschillende krachten kopen met energiepunten, die je ontvangt door het spelen van handen. Je kunt nu maximaal drie krachten houden en het kost energie om ze te gebruiken.

PokerStars has always prided itself on being at the forefront of innovation in terms of its products and the company’s executives see Power Up as the next step in staying ahead of the curve. In addition, Director of Poker Innovation and Operations Severin Rasset expressed the company's pride and excitement that comes with the game’s release.

"Since the game's inception, we've been eagerly anticipating this moment and it's finally here," vertelt Director of Poker Innovation and Operations Severin Rasset. "The team has worked incredibly hard to produce a brand new game which, by utilizing our custom engine, delivers incredible mechanics and an engaging universe. We are immensely proud of this major innovation to poker and we hope our players love it as much as we do."

Bij Poker Industry Pro vertelt Chief Executive Officer Rafi Ashkenazi het volgende: “We’ve been encouraged by the reaction during alpha testing in July and August and are optimistic that PokerStars Power Up will introduce poker to a new generation of mobile gamers, excite current players and help reconnect with less active or former players.”

Onze eigen Frank Op de Woerd speelde het spel al in augustus en daarover schreef hij toen een gedetailleerde review over het spel (Engels).

Meer informatie vind je in de speciale "how-to" gids van PokerStars.

LEES MEER

Comments

 • thefox27 thefox27

  SmallBill92 schreef

  Man man man

 • MisterMJ MisterMJ

  HansytheKing schreef

  MisterMJ schreef

  Is het geschrapt of? Zie het sinds de lanceerdatum niet meer in de lobby

  Komt volgende week weer online. Zorgde voor wat bugs op de app voor normale poker spelers.

  Ohh oke, thanks, ben erg benieuwd hoe het uit gaat pakken

 • HansytheKing HansytheKing

  MisterMJ schreef

  Is het geschrapt of? Zie het sinds de lanceerdatum niet meer in de lobby

  Komt volgende week weer online. Zorgde voor wat bugs op de app voor normale poker spelers.

Lees 18 reactie(s) op dit artikel

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook