WSOP Europe - Van Wesemael uitgeschakeld op Dag 2, Jan Bednář chipleader aan finaletafel

WSOP Europe - Van Wesemael uitgeschakeld op Dag 2, Jan Bednář chipleader aan finaletafel

Op de tweede dag van 2017 World Series of Poker Europe €1.650 No-Limit Hold'em 6-Handed Event #4 kwamen 70 spelers terug die de openingsdag waren doorgekomen. Drie spelers besloten zich nog voor de nieuwe dag in te kopen met slechts 12,5 big blinds, waardoor het totaal aantal spelers uitkwam op 240. Daarvan zijn er inmiddels nog maar zeven over, want vanmiddag beginnen we aan de onofficiële finaletafel van dit toernooi met Jan Bednář als chipleader.

In de beginfase van de tweede dag werd er afscheid genomen van Ismael Bojang, Bertrand Grospellier, Luca Sebastiani en de Belg Gil Thierry. Op weg naar het geld kwamen ook Kristen Bicknell, Kenny Hallaert, WSOPE Event #3-winnaar Martin Kabrhel, Ryan Leng, Sergio Fernandez en veelvoudig WSOP-casher Phil Hellmuth bij. Hij wist met koning-acht niet te winnen van koning-boer en nam vlak voor het geld afscheid.

Het geld werd uiteindelijk bereikt toen Viktor Katzenberger op de 37e plaats werd uitgeschakeld. In zijn laatste hand kon hij met pocket vieren niet winnen van de pocket koningen van Andrej Desset. Eenmaal in het geld kwam er een einde aan het toernooi van Ryan Hughes en Chris Ferguson, twee spelers die in een hevige strijd zijn verwikkeld om de titel van WSOP Player of the Year.

Voor Sander van Wesemael kwam er op de 21e plaats een einde aan zijn toernooi:

Razvan-Andrei Dumea raised to 13,000 from under the gun and Anthony Zinno called on the button before Sander van Wesemael three-bet all in for around 150,000 from the big blind. Dumea reshoved and Zinno quickly folded.

Sander van Wesemael: {A-Diamonds}{10-Diamonds}
Razvan-Andrei Dumea: {J-Hearts}{J-Diamonds}

The {10-Clubs}{7-Diamonds}{4-Clubs} flop gave van Wesemael hope with top pair and he even picked up a flush draw on the {4-Diamonds} turn. However, the {9-Hearts} river was a blank and van Wesemael had to settle for 21st place.

Richting de laatste tafel werd er nog afscheid genomen van bekende namen als Ognjen Šekularac, Vincent Moscati, Erik Cajelais, Aneris Adomkevicius en Anthony Zinno. In de laatste hand van Zinno was hij op de turn all-in met pocket azen, maar hij liep daarmee achter op de twee paar van Desset. De Amerikaan kreeg geen hulp op de river en eindigde daardoor op de achtste plaats voor €8.608.

Hierdoor ziet de line-up voor de derde dag er als volgt uit:

SeatSpelerChipsBig Blinds
1Ognjen Sekularac875.00044
2Andrej Desset1.531.00077
3Jerry Odeen1.208.00060
4Petr Setka457.00023
5Maksym Shulga643.00032
6Jan Bednar1.761.00088
7Theodore McQuilkin754.00038

Volg de derde dag van het toernooi vanmiddag bij onze collega's van PokerNews.com.

*Foto's: Alin Ivanov (World Series of Poker Europe)

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen