888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now

Kick-off Open Nederlands Kampioenschap Poker 2018 binnen een uur uitverkocht!

Kick-off Open Nederlands Kampioenschap Poker 2018 binnen een uur uitverkocht!

De kick-off van het Open Nederlands Kampioenschap Poker 2018 was binnen 45 minuten uitverkocht! Er was plek voor 200 pokerspelers en jullie hebben massaal getracht je in te schrijven. Wij hebben goed nieuws voor iedereen die het niet gelukt is om een ticket te bemachtigen. We hebben besloten de capaciteit te verhogen zodat er 90 extra plekken beschikbaar zijn. Lees hieronder wanneer je je weer kan inschrijven voor het toernooi dat op zondag 14 januari 2018 wordt gehouden.

200 pokerspelers bestellen kick-off ticket

Na alle media aandacht voor Mathijs Jonkers en zijn derde plaats bij de World Series Of Poker Europe hebben jullie laten merken het ONK Poker niet vergeten te zijn. Om 20:00 uur maandagavond ging de inschrijving open en na drie kwartier waren alle tickets uitverkocht. Net zoals voorgaande jaren mag je de kick-off in Ermelo bij Hotel de Heerlickheijd niet missen!

Capaciteit wordt verhoogd naar 290 spelers

Omdat er zoveel vraag is naar tickets voor de meest prestigieuze voorronde van het ONK Poker, hebben we besloten om de capaciteit van de kick-off te verhogen naar 290 spelers. Dat betekent dat nog 90 spelers zich kunnen inschrijven voor de kick-off. Zorg ervoor dat je maandag 20 november om 20:00 uur klaar zit, want dit zijn de allerlaatste kaarten voor de kick-off van het Open Nederlands Kampioenschap Poker 2018.

LEES MEER

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook