Matt Kirk voegt zich bij CoinPoker nadat Pre-ICO in vier dagen 80% verkoopt

Matt Kirk voegt zich bij CoinPoker nadat Pre-ICO in vier dagen 80% verkoopt 0001

Op 16 november opende www.CoinPoker.com pas pre-ICO en binnen een paar dagen zijn al 80% van de 100.000.000 CHP tokens vrijgegeven voor de verkoop via www.SpectroCoin.com. Oorspronkelijk was de pre-ICO gepland tot minimaal 1 december, maar dat zal waarschijnlijk niet gehaald worden.

Het project heeft al een aantal high rollers aangetrokken, want er is nog geen aankoop gedaan van minder dan 1000 ETH. Wanneer de ICO compleet is zal CoinPoker 15% van alle verzamelde tokens in de prijzenpot stoppen van hun openingstoernooien. Na de succesvolle start heeft ook Matthew Kirk zich toegevoegd aan de line-up van het project.

"This is going to be huge," zegt Kirk. "I’m stoked to join CoinPoker and I’ve already put my money behind it. I can’t wait for the tokens to reach the high stakes tables, where I’ll be ready to take it. We’ve already got a first tournament worth more than 200,000 EUR – and the ICO hasn’t even started!"

"We’re very excited that CoinPoker is such a huge success," zegt Isabelle Mercier of CoinPoker. "We have been working very hard on this project for a long time, and it’s very thrilling to see that the players believe in us. We also received huge support from the crypto-community as well, so we are more motivated than ever before and we expect that the rest of our ICO will go just as smoothly."

Currently, 20% of the CHP tokens released for the Pre-ICO are still available for purchase via SpectroCoin. At the moment, CoinPoker is offering a 30% bonus for all the buyers, and the price of CHP stands at 0,05 EUR. The remainder of the ICO is planned in the first quarter of 2018 and will be available via any e-wallet.

Na dit succes heeft Michael Josem, Head of Security bij CoinPoker, enkele spelers uitgenodigd om te kijken naar de veiligheid van het project.

"I am happy that the community is taking security very seriously, and I value the trust that the players have put in us by purchasing our tokens. We are going to do our best in making sure that our fairplay security system becomes the industry standard."

Antanas Guoga, in de pokerwereld bekend als Tony G, was vanaf het begin al fan. "I knew this would go well! Poker is more than ready for something revolutionary. I really believe cryptocurrency and blockchain is the answer we need.’ he said regarding the project, ‘If you’re just thinking about investing, don’t wait! The CHPs will be gone in no time at all.’

CoinPoker is een nieuwe poker room met zijn eigen in-game currency genaamd CHP (CHiPs) en ze hopen zo de huidige problemen van online poker op te lossen.

Hun MVP (Minimum Viable Product), een play-money app, was gelanceerd vlak voor de start van pre-ICO en deze kun je downloaden op de site. CoinPoker Pre-ICO zal snel uitverkocht raken en de rest van hun ICO zal volgen in het eerste kwart van 2018. Meer informatie vind je op www.CoinPoker.com met toegang tot de Whitepaper en One Pager.

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen