WSOP 2018

PokerStars annuleert nieuwe stop Latin American Poker Tour (LAPT) in Chili

PokerStars annuleert nieuwe stop Latin American Poker Tour (LAPT) in Chili

Vorig jaar maakte PokerStars bekend dat er een einde kwam aan de PokerStars Championship-toernooiseries. Het betekende de terugkeer van de populaire series als de European Poker Tour en de Latin American Poker Tour. De LAPT zou volgende maand zijn comeback maken in Chili, maar het blijkt nu dat deze editie niet zal worden gespeeld.

Er is door de organisatie geen officiële mededeling gedaan, maar volgens enkele spelers heeft de support van PokerStars hun een e-mail gestuurd met daarin het nieuws. “Pokerstars just sent me an email saying they just cancelled the first stop of the lapt tour! With 1 month to go, I’ve already bought all tickets for me and my whole family! This is ridiculous," zegt gebruiker "mtaigo" op het TwoPlusTwo-forum.

Op de website van de LAPT.com staat een duidelijke boodschap, maar de spelers zullen voorlopig nog even moeten wachten op de terugkeer van deze toernooiserie:

PokerStars annuleert nieuwe stop Latin American Poker Tour (LAPT) in Chili 101

Ook op Twitter werd duidelijk dat het toernooi geen doorgang zal hebben:

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen