ElkY Grospellier voegt zich bij het team van partypoker

ElkY Grospellier

Bertrand “ElkY” Grospellier is de nieuwste toevoeging bij de partypoker-crew als ambassadeur van de online poker room. Net op het moment dat de liefhebbers waren gewend aan ElkY zonder een PokerStars-patch, die hij meer dan tien jaar droeg, maakt hij de overstap naar één van de belangrijkste concurrenten.

Het is de tweede professionele pokerspeler die na het vertrek bij PokerStars een overstap maakt naar de concurrent, want eerder dit jaar deed Isaac Haxton hetzelfde. “I am extremely enthusiastic about joining partypoker to actively support their efforts to bring back the ‘Poker First’ mentality, live and online," zegt de Fransman. "Our goal is to provide players and fans with an experience they deserve worldwide. Partypoker will be aiming to bring their ambition, expertise and successful model to the .eu market with some big announcements coming soon."

Het aantrekken van Bertrand "ElkY" Grospellier komt vlak voor de aankomende gedeelde liquiditeit met partypoker.es en partypoker.fr.

"ElkY has a fantastic profile and has great experience both in France and across the world and this makes him a perfect ambassador for us ahead of the shared liquidity launch."

Deze licenties maken de weg vrij voor een partij om een ​​gedeeld netwerk te openen tussen hun actieve sites in Frankrijk en Spanje. De enige resterende hindernis is verouderde software in Spanje, waarvan partypoker in hun persbericht op vrijdag een aanzienlijke upgrade voor de lancering heeft aangekondigd. Ze beloven ook verdere softwareverbeteringen voor de Spaanse en Franse klanten tijdens de zomermaanden, aangevuld met een nieuw MTT-schema en een vernieuwde MTT-festivalkalender.

Als onderdeel van zijn nieuwe rol zal ElkY de taak hebben om mee te werken aan de partypoker.eu-lancering en als een liaison tussen de site en de spelers. Hij is één van de vele spelers die de rol op zich neemt om partypoker op de hoogte te houden van de meningen die de pokergemeenschap verspreidt, en ze hebben zich het afgelopen jaar keer op keer bewezen door te luisteren. partypoker Managing Director Tom Waters is blij met de komst van Grospellier.

“We are delighted that ElkY is joining us at partypoker," vertelt hij. "ElkY has a fantastic profile and has great experience both in France and across the world and this makes him a perfect ambassador for us ahead of the shared liquidity launch. We will be looking to translate recent successes we have seen in our dotcom market to the new .eu market and ElkY will be instrumental in helping us to achieve our goals.”

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?

Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen