REG en online pro's (waaronder "FMyLife") slaan handen ineen voor $300.000 Matching Challenge

REG Charity Spring Matching Challenge

Het nieuwste initiatief van Raising for Effective Giving (REG) in samenwerking met de pokerwereld is een Spring Matching Challenge waar vijf online pokerprofessionals hebben ingestemd om tot $300.000 in donaties te 'matchen' om zeven belangrijke goede doelen te ondersteunen.

Onze landgenoot "FMyLife" is één van de vijf spelers en samen met “Chappolini”, “donthnrmepls”, “ValueH” en “xx23xx” zal hij zich inzetten voor deze actie. Zij zullen elke dollar die wordt ingelegd óók inleggen, met een maximum van $300.000. De actie duurt tot 20 april, dus ze hebben nog twaalf dagen om tot dit bedrag te komen.

“More and more people are realizing that it makes sense to look at the impact when deciding where to give. With this challenge, we want to nudge people even more to give to high-impact choices. Together we can tackle some of the biggest problems that we’re facing now and going forward,” laten de online pokerspelers weten.

De zeven goede doelen die zullen worden gesteund met deze actie zijn de volgende:

  • Against Malaria Foundation
  • Schistosomiasis Control Initiative
  • GiveDirectly
  • The Good Food Institute
  • The Machine Intelligence Research Institute
  • Clean Air Task Force
  • Raising for Effective Giving

Iedereen die zijn steentje wil bijdragen met deze actie kan terecht op de campagne-website, of direct doneren naar het goede doel naar jouw keuze en een bewijs van donatie e-mailen naar: donate@ea-foundation.org.

Comments

Lees 2 reactie(s) op dit artikel

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen