Drie avonden op rij technische problemen bij PokerStars

Drie avonden op rij technische problemen bij PokerStars

Afgelopen zondag ging het grandioos mis op 's werelds grootste online pokersite PokerStars. Rond 22:00 uur Nederlandse tijd had de site te kampen met technische problemen waardoor het grootste deel van de spelers niet meer in de client terecht konden. Bijna alle spelers konden plotseling geen verbinding meer maken, slechts spelers uit vier landen lukte dat wel. Dat leverde een aantal vreemde situaties op toen de toernooien pas een flinke tijd later op pauze werden gezet.

Enkele uren later waren de problemen opgelost:

Lang bleef het echter niet goed gaan, want een dag later ging het wederom mis op PokerStars. Er waren opnieuw enorm veel problemen met connecties van spelers en alle toernooien weden wederom gepauzeerd en geannuleerd:

We are currently experiencing a large volume of disconnections. All tournaments have been paused and will be cancelled or rolled forwards according to the formulas listed here: https://psta.rs/2MhgLaf . We apologise for the inconvenience caused. Apologies to all our players for the recent issues on PokerStars. The players affected by this morning’s issues have already been credited & we aim to refund players affected by yesterday's problems, with their equity at the time of disconnection, within 72 hours.

Dinsdag schoven duizenden spelers weer vol vertrouwen achter hun computers en laptops, want na twee dagen op rij zouden de problemen wel over zijn. Toch? Nee. Dat bleek helaas niet het geval: wéér waren er technische problemen:

Het terugbetalen aan de spelers verloopt echter niet geheel voorspoedig, zo bleek ook aan een tweet die Joris Ruijs aan PokerStars richtte:

Op dit moment lopen de toernooien op PokerStars zonder problemen en het is voor de site te hopen dat het vanavond wel goed blijft gaan.

Comments

 • TheGreenKidd TheGreenKidd

  JhrGert schreef

  Ik denk er het mijne van.

  Wat denk je er van Gert?

 • JhrGert JhrGert

  Ik denk er het mijne van.

 • ericajax ericajax

  Oeps...

Lees 3 reactie(s) op dit artikel

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen