Kenny "SpaceyFCB" Hallaert voegt zich bij Team "No Limit Gaming"

Kenny "SpaceyFCB" Hallaert voegt zich bij Team "No Limit Gaming"

In de afgelopen jaren hebben Duitse en Oostenrijkse pokerspelers flink aan de weg getimmerd en het ene na het andere succes werd behaald. Bekende namen als Rainer Kempe, Fedor Holz en Steffen Sontheimer zijn inmiddels uitgegroeid tot gevreesde spelers. Ruim een maand geleden besloten zij met een groepje om te handen ineen te slaan en te starten met "No Limit Gaming". Naar eigen zeggen zijn ze een "Europese e-sports en poker organisatie".

Op Twitter kondigden ze het destijds als volgt aan:

Naast de eerder genoemde namen zitten ook Manig Loeser, Christopher Frank, Stefan Schillhabel, Thomas Muhlocker, Josip Simunic, Jessica Teusl, Felix Bleiker, Stefan Huber en Ana Marquez in het team. Een week na de 'lancering' werd ook Niall Farrell toegevoegd aan hun team. Dinsdagavond was er een nieuwe aankondiging en niemand minder dan Kenny "SpaceyFCB" Hallaert was de gelukkige: hij is het nieuwste lid van Team No Limit Gaming!

Kenny "SpaceyFCB" Hallaert voegt zich bij Team "No Limit Gaming" 101

Zelf was hij uiteraard ook zeer content met dit nieuws:

Comments

 • GeorgeLuz GeorgeLuz

  Wat een verschrikkelijk suffe naam.

 • Gutmeuning Gutmeuning

  keddoe69 schreef

  Hihihi schreef

  Toch wel opvallend dat Dominik Nitsche niet in het team zit.

  Is naar mijn weten geen Belg?

  Maar wel een duitsertttt

 • keddoe69 keddoe69

  Hihihi schreef

  Toch wel opvallend dat Dominik Nitsche niet in het team zit.

  Is naar mijn weten geen Belg?

Lees 4 reactie(s) op dit artikel

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen