[VIDEO] - Lex Veldhuis viert terugkeer met fantastische stream & diepe runs

[VIDEO] - Lex Veldhuis viert terugkeer met fantastische stream & diepe runs

Vorige week keerde Lex "RaSZi" Veldhuis weer terug op Twitch en zijn eerste stream sinds lange tijd was een gigantisch succes. Veldhuis noemde het zelf één van zijn beste streams ooit. Hij zette enkele fantastische runs neer en kreeg meer dan 1.000 (!) 'subscribers' op de eerste dag.

"This was such an amazing stream, easily one of my topstreams ever! Things went crazy before we even started! Poker started a bit rough but then just kept getting better and better ending with a big payoff. Thank you guys for the amazing support!" schreef hij zelf over de stream. Zijn team maakte een compilatie van de geweldige stream, met ruim een uur aan hoogtepunten:

Comments

  • V_Koning V_Koning

    altijd wel lache om te kijke

  • DeFix DeFix

    Altijd leuk om zijn runs te zien

Lees 2 reactie(s) op dit artikel

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen