[VIDEO] - Pokerspeler Michael Haag bespreekt gevecht in Venetian Poker Room

Pokerspeler Michael Haag won de high-hand bonus met een straight flush in The Venetian, waarmee hij $1.000 verdiende. Voordat het papierwerk en de uitbetaling werd gedaan, nam hij een korte pauze en liep hij even uit de poker room. Om de hoek belandde hij in een situatie waar hij vond dat hij actie moest ondernemen.

Een man en een vrouw, hoogstwaarschijnlijk een koppel, waren ruzie aan het maken naast de poker room in The Venetian en op dat moment sloeg de man de vrouw in haar gezicht en probeerde hij haar te laten stikken. Haag, een expert in jiu-jitsu, sprong op de rug van de man en "put him to sleep".

Jeff Boski, een vlogger uit Las Vegas, had Haag uitgenodigd om te spelen in de $2/$5 game en hield na het incident een interview met de speler. De video, inclusief een reconstructie van de situatie (zie foto bij het artikel) en foto's van het gevecht zelf, kwam op 22 oktober online. Een topic op het pokerforum van 2+2 volgde al snel.

Terwijl Haag bang was dat hij na de ruzie uit The Venetian zou worden verbannen, was het tegendeel waar. Zijn hulp werd gevierd door het personeel van The Venetian, en zij betaalden zijn diner om hun waardering te tonen.

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen