MCOP 2018 Journaal Dag 4: Antonius blikt terug op HSP, ruzie met Freerk

In het MCOP Journaal van Dag 4 van de 2018 editie van de Master Classics of Poker hebben we een uitgebreid gesprek met Patrik Antonius. De Finse high stakes spelers was één van drie spelers in het €25.000-toernooi, maar lag er als eerste uit. Zijn bronze medaille leverde dus niets op. Gelukkig wilde hij nog wel even voor de camera verschijnen, en vertelde hij iets (maar niet te veel) over zijn nieuwe initiatief FLOP (first land of poker), deelt hij zijn mening over de stand van poker vandaag de dag, en heeft hij het nog even over High Stakes Poker.

Daarnaast spraken we met de winnaar van het toernooi, de in Nederland woonachtige Amerikaan met een Iers paspoort high roller Steve O'Dwyer. O'Dwyer, een vaste gast op de MCOP, hoefde maar twee spelers om eindelijk het felbegeerde bordje mee naar huis te nemen.

Ook liepen we Freerk Post tegen het lijft. Hij speelt niet meer zo heel veel poker en heeft zich toegelegd op wat andere bezigheid. Maar of dat verhaal nou echt klopt, dat laten we je zelf beoordelen!

TijdstipInhoud
00:18Introductie
01:05Patrik Antonius
16:25Steve O'Dwyer
20:24Freerk Post
26:33Afsluiting
DELEN
 • Vertelt Freerk post nou wel de waarheid, of neemt hij ons in het ootje?

Comments

 • jackgo jackgo

  Narya77 schreef

  Drie man, wat een treurnis. Als het toernooi was afgeblazen, had ik het minder triest gevonden dan dit. Wie is die Nederlander die meedeed eigenlijk, is dat een bekende? Naam zei me helemaal niks.

  En wat een raar interview met Freerk Post, ik snapte die vijandigheid van Frank helemaal niet. Of was dat gespeeld? Maar waarom dan? Kortom, raar interview.

  Begrijp HC wel. Gedachte was natuurlijk laten we gaan opstarten dan schuiven er meer spelers aan.

 • Webjoker Webjoker

  Honesty schreef

  Freerk begon zelf ook niet al te serieus over zijn vrijwilligerswerk te praten maar het is natuurlijk een heel belangrijk onderwerp. Dus misschien dat het gesprek daardoor een beetje vreemde wending kreeg, maar kan ons kent ons zijn.
  Frank was inderdaad een beetje vijandeg maar zal wel gespeeld zijn, kan me niet voorstellen dat je een interview
  geeft aan iemand die je niet mag of die jou niet mag.
  Voor de rest topfilmpjes weer, zo ben je er toch een beetje bij.

  Het was een grap tussen Freerk en mij, de vijandigheid is gespeeld. Het was een beetje een melige aangelegenheid, een kleine persiflage op sommige andere spelers die poker hebben verlaten en iets heel anders zijn gaan doen.

 • Honesty Honesty

  Freerk begon zelf ook niet al te serieus over zijn vrijwilligerswerk te praten maar het is natuurlijk een heel belangrijk onderwerp. Dus misschien dat het gesprek daardoor een beetje vreemde wending kreeg, maar kan ons kent ons zijn.
  Frank was inderdaad een beetje vijandeg maar zal wel gespeeld zijn, kan me niet voorstellen dat je een interview
  geeft aan iemand die je niet mag of die jou niet mag.
  Voor de rest topfilmpjes weer, zo ben je er toch een beetje bij.

Lees 9 reactie(s) op dit artikel

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen