MCOP 2018 Journaal Dag 8: Van Brugge's revanche, Van der Ven de uitdager

Op dinsdag won hij een event in Florida, op woensdagochtend zat hij in Amsterdam aan de pokertafel. David Peters had de MCOP al een tijdje niet gespeeld maar kwam weer langs. Wij spraken hem in de eerste break van de dag.

We hebben kort aandacht voor de bubble van het Main Event voordat we Jasper Meijer van Putten wisten te strikken voor een kort gesprek. De Nederlandse EPT winnaar noteerde niet al te veel cashes in 2018, dus voelden wij hem even aan de tand.

Het €550 single-reentry event werd gewonnen door Ad Beukers. De sympathieke pokerfanatiekeling speelde eens een event zonder zijn broer Fokke Beukers, en direct nam hij een bordje mee naar huis. Wij spraken met Ad over het toernooi en de rivaliteit met Fokke.

Tot slot hebben we weer een MCOP quiz in de aanbieding. Het is quiz nummer twee van de week, vooral omdat Kees van Brugge een herkansing nodig had na hopeloos gefaald te hebben tijdens de eerste editie. Hoewel pokerkenner Pieter Salet ook mee deed, was Van Brugge's aandacht vooral gevestigd op die andere kandidaat; Floris van der Ven. Van der Ven en Van Brugge hadden een side-bet afgesloten op de uitslag van de quiz, waardoor je kan zien dat het er allemaal iets fanatieker aan toe ging dan doorgaans.

TijdInhoud
00:18Introductie
01:14David Peters
04:33Jasper Meijer van Putten
09:28Ad Beukers
11:32Quiz
21:03Afsluiting
DELEN
  • Kees van Brugge in de herkansing met de MCOP Quiz.

Comments

  • SmallBill92 SmallBill92

    Kijkt lekker weg FrankThumb Up

  • LittleGoliath LittleGoliath

    blijven leuke journaals, goed bezig frank Smile

  • Narya77 Narya77

    Dubbel boer tegen dubbel zes, dat lijkt me inderdaad een no-brainer. Mooie uitdrukking, veel leuker dan "pocket boeren".

Lees 3 reactie(s) op dit artikel

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen